Hatiicesyun Sweety11 her hafta gittiğimde uyarı vermişti ben hep yürüyüş vs heryeşyi yaptım içtim yedim sizin kalmışta olabilir 2-3 cm de ulaşmış olabilir
Sibelyavz Sweety11 ay valla bilemedim hayırlısıyla bi doğursaydık çok iyi olucak valla ilk gebelik olunca heyecan stres çok sarıyo nasıl olcak doğum nasıl geçecek merak çok fena valla inşallah allahım herkese hayırlı sağlıklı sığatli doğumlar hamilelikler nasip etsin inşallah 😇
Sibelyavz Sweety11 aynen valla iyice karnımız büyüdükçe yatıp kalkarken çok zorlanıyoruz doğumdan sonra hamilelikte özleyeceğim tek şey hissettiğim ve gördüğüm hareketleri olacak o hareketleri hissetmek sağdan sola kaymasını tekmelerini dışarıdan görmek çok güzel bi tek bunu özleyeceğim 🥲
AsyA_34 Sweety11 38+3 de 2 cm açıklıkla yatışım yapılmıştı ama suyum felan gelmedi kendi sancımla 5 cm olduktan sonra suni aldım ve suyumu patlattılar daha hızlı ilerledi
Sweety11 AsyA_34 ben şöyle demeyi düşünüyorum doktora,indüksiyon yapmayı düşünüyor ilk bu yapılsa sonra gerek olursa suni verilse daha iyi olmaz mı acaba ? Ben çok korkuym suniden
AsyA_34 Sweety11 O dediğini hiç duymadım nasıl oluyor ? Suni evet biraz yoğun ama hızlı ilerlemişti benim açılmam yani şöyle söyliyim sabah 9 gibi suni verildi 11 buçuk da doğum yaptım çok uzun sürmedi 🫶🏻
Sweety11 AsyA_34 ayy ne güzel ilerlemiş maşallah ,imdüksiyon yani rahim sıyırma yani alttan uyarma keseyi açmak demekmiş bende doktordan öğrendim keseyi açarsa sancılarım başlar suniye gerek kalmaz diye düşünüyorum ama bakalım ne diyecekler
AsyA_34 Sweety11 O iyimiş valla şuan sancıların var mı peki benim 10 dk dan 6 dkya düşmüştü 2 günde takip ettim