Sweety11 Kızlar 38+4 deyim 1 cm açıklığım varmış bugün öğrendim fakat sancım yok acaba böyle olanlar kaç güne doğum yaptılar ?
Hatiicesyun Sweety11 38haftamda 1 cm açıklığım vardı 40. Haftamda 3 cm açıklık vardı uyarı yaptı ertesi günü 40+1 de 6cm açıklıklahastaneye gitmiştim normal doğum olmuştu
Sibelyavz Sweety11 bende 38+2 deyim 37 de serklaj dikişim alınmıştı 1-2 cm açıklık var dedi hala bekliyorum ne sancı ne ağrı hiç yok nst de bişey çıkmıyo dün kontrolüm vardı doktorum ultrasona gelme artık sadece nst ye gel dedi normalde 40 haftayı 31 martta dolduruyorum 31ine kadar görüşmeyelim dedi 😅 bi doğursaydım hayırlısıyla
H_kubra Bende kontrole gitmedim henüz haftaya gel dedi doktor 38. 4 deyim bende ama ayakta çok durursam regl olacakmışım gibi ağrım oluyor bu 2 gündür böyle sırtım ağrıyor falan sizde de varmıydı böyle
Aselbade H_kubra bende 38 deyim 2 gündür çok ağrım vardı bugün gittim nst de az sancım çıktı Perşembe doğum olucak inşallah
Ebrulim123 Benim de açıklığım 1,5 cm regl sancısı gibi sancılar geliyor özellikle gece yatağa yattığımda daha da şiddetli ama sık sık gelmediği icin yalancı sancı sanirim,doğum başladığında daha sık oluyormuş sancilar
Asure123 Sweety11 benim de oluyor ama birine söyleyince bebeğin ağırlığını taşımaktan ağrıyordur diyor🥲
Hatiicesyun Sweety11 her hafta gittiğimde uyarı vermişti ben hep yürüyüş vs heryeşyi yaptım içtim yedim sizin kalmışta olabilir 2-3 cm de ulaşmış olabilir
Sibelyavz Sweety11 ay valla bilemedim hayırlısıyla bi doğursaydık çok iyi olucak valla ilk gebelik olunca heyecan stres çok sarıyo nasıl olcak doğum nasıl geçecek merak çok fena valla inşallah allahım herkese hayırlı sağlıklı sığatli doğumlar hamilelikler nasip etsin inşallah 😇