asel-yasarrr Asla sıra alamıyorum var mı taktiğiniz sabah 10 da e nabıza da bağlanamıyorum o kadar yoğun oluyor ki bağlandığımda çoktan kapanmış oluyor :( ve 32 haftalığım ikinci sezeryanım olacak 6 haftam kaldı 🥵
Adenmom_ asel-yasarrr cumartesi sabah 10 y deneyin ama 182 arayarak değil MHRS uygulaması var indirin 2 dakika önce uygulamayı açın tam 10 da yenileyin bulabilirsiniz
tugcesakzci asel-yasarrr sabah erken gidince sıra vermiyorlar mı? Ankaradaki şehir hastanesinde veriyorlar.
3_oglan_annesi asel-yasarrr son bı kaç gündür randewular acilmiyo bnmde dikktimi cekti normalde onumzdeki ayin ilk haftası için randewular acailmasi lazm ama o hastane bu hafta hiç randewu açmadı gece bu saatlerde deneyin bazı iptal randewular cikiyo yakalrsniz belki
Zeynep_99 asel-yasarrr merhaba konuyla alakali degil ama bişey sormak istiyorum doguma orda gittiginiz doktor mu giriyo ben murat dilmener hastanesine gidiyorum doktor surekli degisiyo dohum icin sordugumda o ay hangi doktor varsa o yapiyo dogumu dedi
asel-yasarrr Adenmom_ evet yaaa ama MHRS şifremi unuttum kod da eski numarama gidiyo aksilik e devlet şifresi de öyle ptt gitmem lazım
Aybukedemirkale tugcesakzci hayır doktor imzası istiyorlar orda çalışıyordum şuan bende hamileyim ama özele gidiyorum pek güzel bı hastane değil
asel-yasarrr 3_oglan_annesi evet benim de çok dikkatımj çekti hiç randevu gözükmüyor 15 günü aşan randevu bile yok şaka gibi
asel-yasarrr Zeynep_99 ne yalan söyleyeyim bende tam bilmiyorum yaşayıp öğreneceğim ama sezeryanda belki gün verdikleri için kontrol olduğum doktor girebilir normali bilemiyorum tam bende
3_oglan_annesi asel-yasarrr aynen geceleride bak iptal randewular aciliyo birde sabah erken saatinde bı uğra 20 kişilik kontenjan oluyomus sıra çıkar sanada
0znur asel-yasarrr 36. Haftadan sonra randevu almıyorsunuz ve belli aralıklarla sarı alana gelmeniz gerektiği söyleniyor. Artık doğum için gün vereceği zaman da defterine bakıyor haftaniza uyumlu boşluga sizi de ekliyor. Son haftaları sarı alanda geçirdiğiniz için sabit bir doktorunuz yok. Doğum yapacağınız gün kim nobetciyse o doğuma giriyor
asel-yasarrr 3_oglan_annesi evet evet aklıma geldikçe arıyorum sabah gitsem gerçekten öyle oluyor mu kaç gibi orda olmam gerek
yeni-annelik asel-yasarrr 7 yada 7 buçuk gibi orda olun ben gitmiştim o saatlerde numara alıyorsunuz sonra kaydınızı alıyorlar muayene olabiliyorsunuz 8 den önce orda olmanız daha iyi olur ne kadar erken giderseniz o kadar iyi ama tek seferlik muayene olabiliyorsunuz tüm hakkınızı kullanmış oluyorsunuz randevu almadan olduğu için kız öyle söyledi bana mesela şu an gitsem sırayada girsem beni almazlar
miniiiikfasulye Kızlar cam sakura bu sene doğum yapan varmı çok kötü olmuş orası diyorlar doğru mu özelde uçmuş 🤷
Aybukedemirkale miniiiikfasulye hıc tavsiye etmem orda çalıştım gerçekten berbat bı hastane sırf AVM gibi sırada vermiyorlar doktor imzası istiyo doktorlar doğru düzgün yok genelde stajer doktor var onlar 5 dk hasta bakiyo yarım gün yoklar
asel-yasarrr yeni-annelik benim o saatte gitmem imkansız ki Arnavutköy de oturuyorum araba da olmadığı için otobüs :( randevusuz kaç haftadan sonra gidebilirim diye sormuştum 38 dedi ben sezeryan olacağım için mecbur randevu bulmalıyım birde doğum hakkında hiç iyi şeyler demiyorlar korkuyorum da
yeni-annelik asel-yasarrr valla bende bir kere gitmiştim tekrardan randevu bulmaya çalışıyorum detaylıya orda girerim diye ama maalesef ki yok söylenilen saatlerde de uygulamaya girilse yine alınmıyor donuyor ve hemen bitmiş oluyor normal muayeneye bile gittiğinizde asla doktor detaylı hiçbir şeyine bakmıyor makineleride eski ben önermiyorum
asel-yasarrr yeni-annelik evet ya hayır bide bu kadar özensiz ama asla da randevu yok buna da şaşırıyorum ben ilk hamileliğimde gitmiştim memnun kalmadım ama doktordandır belki diye tekrar denicektim ama doğum hakkında hiç güzel şeyler duymadım ya
tugcesakzci Aybukedemirkale aa gerçekten mi? Burada öyle bir şey yok. Hatta geçen acile gittik bebeğimiz için. Haftasonu gitmiştik doktor pazartesi günü gelin randevusuz sora veriyorlar bir de poliklinil görsün dedi. Ben burada da okumuştum hanımefendiler kadın doğumdan falan da sıra alıyorlardı sabah gidipte.
asel-yasarrr Aybukedemirkale doğumlara şahit oldunuz mu özellikle sezeryan ay vazgeçiyo gibiyim eşim de istemiyordu ben tutturuyordum çam sakura deyince adama hak verdim