Aleyna_kpln Merhaba hanımlar bu 3. Gebeliğim ikiside kızdı bu eerkek . Çok çok zorlanıyorum artik gelmeyede niyeti yok gibi ağrı sancı oluyor geçiyor ama aşırı toplanma oluyor baskı oluyor bı kaç gündür . Sizler ne durumdasınız geçer an gelecek diye. Bekliyorum
fayting Aleyna_kpln 37+5 bizim de sertleşme toplanma ve ağrı var sancım nst de çıkmıyor ama beni rahatsız ediyor 38+2 cumartesi sezaryen oluyorum heyecanlıyım
Aleyna_kpln Karpuz1995 iki kızda çok ağır geçmedi hamileliğim hep ayakdaydim kusma bulantı baş agriisi çekmedim ama erkek cocukda hepsini yaşadım egeer sorunuz buysa . Erkek bebekde ilk zman baş ağrısı mide bulantısı çok yaşadım ve vücuduma ağır geldiğini düşünüyorum gebeligimin çok zorlanıyorum halada
Karpuz1995 Aleyna_kpln cok tesekürler benimde 2 kızım şimdi 3 .hamileyim bu gün keseyi gördük acaba farkli.bir gebelik yaşanıyor mu diye merak ettim
BurcuY92 Aleyna_kpln İlk gebelik, 38+5 oldum. Bir haftadır sancılar vardı bugün ne sancı kaldı ne yorgunluk. Kendimi aşırı enerjik hissediyorum o.O
Asure123 BurcuY92 o zaman doğum yakın olabilir, doğumdan 1-2 gün önce enerji patlaması olması da doğum belirtisi 😅
Sehermahsum7321 Aleyna_kpln 39+1 bizim prenses de abisi gibi inatçı olacak suni sancıyla doğacak belli 😅 oğlumu 41 de doğurdum Buda öyle olacak
Aleyna_kpln Sehermahsum7321 suniyle bile normal geliyorsa bırak öyle gelsin sezeryandan korkuyorum 🥹😄
Liya7- Sehermahsum7321 benim de 39+2 sancım yok bebek baş aşağı ama kanala çoook uzak dün alttan muayene ile uyarı verdiler ama hiç belirti yok. 2. Bebeğim nasıl olacak acaba süreç ilk çocuğum 41+3te oldu ama bu doktorum ben maksimum 41e kadar beklerim dedi ama bir yandan da o zamana kadar başlasın istiyorlar
Sehermahsum7321 Aleyna_kpln valla suniden öyle bir korkuyorum ama gene sezeryandann iyi gurbette olduğum için normal yapsam hemen ayaklanırım sezeryan olsam zor 3 yaşında bir oğlum var herşey oğlum için
Aleyna_kpln Sehermahsum7321 aynen bende öyle düşünüyorum iyi kötü normalde. Kalkabiliyorsunuz sezeryan zor
Sehermahsum7321 Liya7- benim de ilki 42 kadar bekledi suni ile doğurdum şimdi 39+1 olduk sancı hiç birşey yok bekliyoruz öyle