Kızlar 33. Haftadayım bugün öğrendim. Değerim 26.80 çıktı. İlaca başlayacağım hemen. Ama bazı yerlerde bebekte ani kalp durması falan yazıyo. Yaşayan var mı bu durumu. Korkuyorum

Bino bana 27.haftada teshis kondu ilac kullanıyorum suan 29 olduk surekli kontrol edilmek gerekiyor haftan cok dusuk değil en azından

• Bino bunu yanıtladı.

Allah hepimize yardım etsin.

Grkmplt ne kullanıyorsun peki. Kullanım şeklin nasıl ben bugün başladım. Üç öğün tok karına

Bino ursaktive kullanıyorum 3 kez tok başlamıştık ama hala yuksek safra asidi sabah 2 aksam 2 al dedi dr

Grkmplt Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💖

Grkmplt merhaba benimde yüksek çıktı diye Ursactive başlattılar ama onun dışında yurtdışından gelen bir ilaç varmış onu söyledi bulduk getirdik colestyramin adı toz şeklinde

• Bino bunu yanıtladı.

Bino yaklaşık sizin haftalarınızda teşhis koyuldu. Günde 6 tane unstve içiyordum ve kaşıntım hiç bitmiyordu değer düşüyordu ama kaşıntı bitmiyordu önce her hafta kontrole gittim sonra daha da sıklaştı ve her defasında doğum yapacak gibi hazır ol dedi doktorum 37+0 da nişan geldi kontrol günüydü doğum yaptım çok şükür kavuştum. Kaşıntım bitti 😍 3 gün hastanede yattım benim değerlerimden kaynaklı sonra taburcu oldum.
            Biliyorum çok zor bi dönem ama sağlıkla kucağına alacağını düşünmelisin bnde hep panik haldeydim birşey oldu olacak diye

• Bino bunu yanıtladı.

Nslhn_dyg Allah razı olsun içimi nasıl rahatlattınız💖 inşallah dediğiniz gibi olur. Ben şuan 3 tane içiyorum günde. Allahım şifa versin inşallah. Yorumunuz beni çok çok mutlu etti 💖

Bino hiç korkma annesi biz ve bizim bebeklerimiz çok güçlü 💪 Allah’a güven