Asu_moi Kızlar 3 haftayı geçti ürünlerim gelmiyor, aynı sorunu yaşayıp çözebilen var mı? E-bebek müşteri hizmetleri telefonuda acmıyor..
Rabiul Asu_moi hangi kargo bende bebek arabası almıştım kargodan haber yoktu iade etmişler meğersem haberim bile yoktu Agt kargoydu
BabyAta Asu_moi e bebek kargo ağı rezalet malesef sırf bu yüzden online alışveriş yapmıyorum e bebekten.
Asu_moi Rabiul bilmiyorumki kargoya verildi bile demedi cünkü kaç hafta oldu bekliyorum bidaha asla sitesinden ürün almam
Ahsennesli Rabiul aynı sorunu ben de yaşadım bebek arabası almıştım 25 gün bekledim otomatik olarak evde olmadığımı söyleyip iptal ettiler sonra tekrar almak istedim arabaya bin TL zam koymuşlar öyle bir pişmanlık ebebek asla oradan bir şey almam
Rabiul Asu_moi müşteri hizmetlerini arayın bağlanıyor 5 dk içinde nasıl tlf düşmedi sizin bazen kargoya verseler bile düşmüyor ekrana ama 3 hafta diyorsunuz bence iletişime geçin
Asu_moi Rabiul arıyorum ama açmıyolar mail attım,whatsapp desteğe yazdım yok.. en iyisi mağazaya gitmek galiba :(
Asu_moi Rabiul arıyorum ama açmıyolar mail attım,whatsapp desteğe yazdım yok.. en iyisi mağazaya gitmek galiba :(
cakebabe Asu_moi ebebekte çalıştım mağazaya gitseniz müşteri hizmetlerini aramanız söylenecek ısrar edip kargo şirketini aratabilirsiniz ama
Asu_moi BabyAta bilsem bende yapmazdım asla ya ilk kez aldım ne iade ediyo ne ürün gönderiyo mağazaya gidip cirkefleşmekten başka çare yok gibi🤣🤣
Ozgis1s Asu_moi benim tam 1,5 ay sürdü gelmesi. Mağazaya gitmeyin onlar ilgilenmez onlarla ilgisi yok. E bebek bebeveyn müşteri hizmetlerini arayın sürekli 2 tuşuna basarak bağlanılıyor. Malesef 1 ay boyunca her gün aradım sonunda geldi 🤦♀️
minikmucizeemaak Asu_moi Ben bir üründe aynı sorunu yaşadım ama hep müşteri hizmetleriyle görüştüm. Onlara da belirttim internet sitesinden asla alışveriş yapmam e bebeğin
Deletedmom_88 Asu_moi ben de 20 gün bekledim malesef. En erken gönderim tarihi 10 gün içinde yazıyor e bebekte zaten, hafta sonlarıydı, kargoyu derken cılkım çıktı beklemekten. Bir daha sitesinden alışveriş yapmayacağım
tuzlulimoon Asu_moi kargolama çok geç kargosu da ptt kargodan beter😂 ben bişeyler almıştım 1 ayda geldi. Hepsiburadada e bebek satıcısını seçip alın ordan hızlı gönderiyolar ama kendi sitesi tırt Bebeveyn hattı diye bi numara var orayı arayın hemen açıyolar aslında
Asu_moi tuzlulimoon ya ben oraya bağlanamadımda günlerdir beni mi buldu anlamadım ki :( resmen tövbee
tugcesakzci Asu_moi e bebek sitesi pişmanlıktır. Ya gidip alıyorum ya da hepsiburadadan alıyorum ne alacaksam