Ezel16 littlechick Evet içeriği temiz Fransa ürünü ben aldım iyi bir ürün diye baktım Fransa yazıyor orda arkadaşım var ona sordum iç rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.. O yüzden Mustela kullanıyorum memnunum 🤗 Bebeğim için doğuma yakın Mustela bakım setini almayı düşünüyorum yeni doğan herkes çok öneriyor 🐣
Deletedmom_99 littlechick çatlayasın varsa çatlıyorsun zaten gelişi güzel al bş tane kullan. Ben evde olan ayıp sabri tuncerin kremini sürüyorum
littlechick Deletedmom_99 Oda doğru bence tamamen vucut yapısıyla alakalı. Bakalım biz kullanalımda gerisi takdiri ilahi 😃
Nazd1 Ah neler kullanıyorum neler aktardan mı almadım bir fonomenin çatlak kreminimi almadım yağlar mı neler neler az önce ayna bir gördüm kalçada çatlakkkkk🤦🏼♀️ çatlayası varsa insan çatlıyor göğüslerimde aynı şekilde😓
Damlaozzz littlechick Ben sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şimdilik bir sorun yok uzun sürede gidiyor alınca
Nazd1 littlechick https://www.instagram.com/ozden.ozdogan?igsh=MWo1MWhjazRzdnBubg== Şu kadının ürünleri bi arkadaşım önermişti🙄
metemom_ littlechick Alman markası canım fiyatı da uygun baya ben memnunum önceden oluşmuş çatlaklarım vardı dizimde onlara da iyi geldi iz olarak ben de tik tokda bir kadında görmüştüm onun da hiç çatlağı yoktu
Sporcuanne14 Bende Özden özdoğan çatlak önleyici kullanıyorum memnun kaldım baya yağlı güzel nemlendiriyor
esindogantirak littlechick Kardeşim eczacı Striacare önerdi çatlaklar için, pahalı ürünlere hiç gerek yok içeriği tamamen bitkisel ve doğal, çok da ferah bir his bırakıyor tavsiye ederim 🌸
littlechick Nazd1 Fenomen ürünlerini kullanmayı doğru bulmuyorum açıkçası çünkü parayla sahte yorumda yaptırıyolar inandırıcı olmuyor
littlechick Damlaozzz askında krem + yağ daha etkili olabilir çünkü çatlamaya müsait bir vücudum var. Bacaklarımda çatlaklar var göbeğimde olmaz inşallah
littlechick Ezel16 mustela + 1 yağ bakabilirim o zaman bende teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için 🥰❤️
blovec littlechick doktorum lierac ve palmers önerdi 4. Ayda göbeğimde kaşınma başlayınca korkup hemen aldım 😅 palmers tummy butter çok memnunum şimdilik
Nazd1 littlechick bana arkadaşım önerdi aldım aslında karnımda olmadı ama bacak ve göğüs iptal karnımda bişey olmadı 🙄