Benusi6535 Nasılsıniz güzel anneler hersey hazir mi neler yaptınız heyecan varmi bizim son 11 gün kaldı mart sonu Nisan başı görünüyor 🥰
Pnr22 Benusi6535 evet hazırız 2. sezeryanim nedense heyecan korku 2 evlat,kızım kardeşini kiskanirmi düşüncesi yedi bitirdi bizi 😂kaç haftalık siniz
Emlyemly Benusi6535 uygulama 23 gün gösteriyor ama doktorum tahminen o kadar beklemez 27-28 Mart gibi gelir bebek diyor. Normal doğum bekliyoruz. Heyecan korku stres yorgunluk hat Safhada
Benusi6535 Pnr22 38+4 haftalik bende öyleyim bi kızım var 3 yaşında şimdi kardesi gelecek düşünüyorum nasıl olcak falan diye🤣😂Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🙏
bebegimhayalim Sedefkitir12- benimde son 9 ama normal doğum beklediğimiz için haala beklemedeyim bugün kontrole gittim tık yok halinden memnun😂😂 38+5 im
Benusi6535 Sedefkitir12- bizde normal doğumu bekliyoruz bakalım şuan hersey normal görünüyor sağlıkla gelsinler🥰🤲
3prenses1prens Sedefkitir12- Ben de 27 sinde sezeryan olucam ama 38 haftalık oluyorsunuz haftaya heyecan dan karistirdiniz galiba
Benusi6535 Emlyemly bebek önden falan mı gidiyor yoksa daha var aslında 23 gun az bi sürede deil sağlıkla al kucağına bu arada canm🥰🤲
bebegimhayalim Sedefkitir12- hayırlısıyla bende dogursam artık çok sıkıldım yoruldum valla 😂 en son kaç kiloydu bebisiniz kacinci hafta da
Sedefkitir12- bebegimhayalim 36 da 3100 boyu da 51 cm bu cuma gidicem tekrar muayene var nst var bide tahlillerim yaptırıcam inşallah
bebegimhayalim Sedefkitir12- oo maşallah benim 36+0 da 2860 gramdi, bugün 38+5 de 3430 gram olmuştu kiz bebek
Sedefkitir12- bebegimhayalim sağlıklı olsunlar da canım işk kızımda 3340 doğmuştu bakalım cuma günü gidicem 38+2 oluyorum kaç olmuş ögrenicem 🥰
Melek-10 bebegimhayalim öncelikle maşallah 🧿 bu 2 haftada ne yediniz me içtiniz 😁 çok merak ettim çünkü çok güzel kilo almış bizimle de paylaşır mısınız deneyimlerinizi :)
bebegimhayalim Sedefkitir12- hayırlı haberlerle inşallah. Rabbım sag salim kucağımıza almayı nasip etsin kolaylık versin 🩷