Sevvalll42 Kedicik27 en korktuğum şey şuan adetimin gecikmesinin 5. Günü testlerim negatif pazartesiyece olmazsam gidip kan vercem bi sıkıntımda yok ilk defa bu kadar gecikti
Limonlukek21 Kedicik27 Ben de iki hafta geciktim Tarlusal kullandım kullandıktan bir hafta sonra da regl oldum bu süreç toplam 25 gün sürdü 25. gecikmeden sonra regl oldum Sebebini de anlamadım gitti
Kedicik27 Limonlukek21 ben tarlusal vs kullansam maydonoz suyu filan içsem kesin hamile çıkarım bebek düşer .o kdr bahtsız bir insaim .daha öncede 3 tane düşüğüm var .adet olmayı beklicem mecbur ilaç fln icemem 🥺
Limonlukek21 Kedicik27 ben son ilişkide 17 gün geçti kan verdim negatif çıktı ilaç kullandım bende düşük yaşadığımdan öyle bir şey yaşanmasın diye korundum olana kadar umarım gebesinde böyle şeylere gerek kalmaz
Kelebekmisaliihayat Kedicik27 beslenme değişikliği ve stres adet dönemini ve bebek tutunmasını çok etkiliyor. Özellikle stres konusunu halledip rahatlamaya bakın. Allah kalbinizdeki duaları hayırlısıyla kabul etsin 🌸
Kedicik27 Kelebekmisaliihayat çok teşekkürler malesef stres çok var .bebek olcakmi olmicak mi die .enge olamıyorum
Berel06 Kedicik27 canım benim onbeş yirmi gün gecikme olmuştu ksn vermiştim negatif çıkmıştı bir hafta sonra gene ksn vermiştim pozitif çıkmıştı
Kedicik27 Berel06 yaaa inşallah .ama hiç belirtim de yok .ben adet olmazdan 1 hafta önce göğüs ağrım kasık ağrım başlar.simdi 13.gun gecikmemim sadece haftalardir akıntı var başka bişey yok .kısmet artık canım 🥺🥰