Evet arkadaşlar uzun zamandır acaba orda doğum yapan biri var mı acaba memnun kaldı mı ilgileri nasıl ameliyat nasıl geçiyor verilen paraya değer mi sürekli olarak burdan takip eden biri olarak bunları net bir şekilde açıklamak istiyorum bu tür düşüncelerinz varsa diye insan başına gelecekleri az da olsa az çok bilmek istiyor neticesinde ha benim başıma bunlar geldi sizinde başınıza gelebilir diye demiyorum tedbirli olun diye bilgilendirmek istiyorum baştan söyleyeyim. Evet gelelim konuya perşembe günü saat 8de İzmir yolu sevgi hastanesine acilden doğum girişimi yaptık heyecan tavan neyse odamıza yerleştik kan almaya geldiler alt tarafı bir damar yolu yatağı kan damlalarıyla süslediler 1 gün boyunca öyle kaldı sonra dedik ki ameliyata ne zaman alırsnz öğleyi bulur mu ona göre haber verelim herkes buraya toplanmasın saatlerce beklemesinler dedik sonuçlar çıkınca biz size haber vericez başka ameliyatlar da oluyor belli olmuyor dendi tamam o zaman dedik 2 saat geçti kimse Bişi demiyor sonra ailelerimize siz gelin ne olur ne olmaz apar topar alırlar bunlar demeye kalmadan hemşire 10 gibi odaya dalıp hazırlanın ameliyata giriyosnz diyip sedyeyle odaya girdi neyse sedyeye binin dediler yataktan daha yüksek bir sedyeye koca göbekle binmeye çalıştırıyorlar ki benm göbeğim yokken. Ben yatağın üzerine çıkıp sedyeye öyle yattım başkası bunu yaparken zorlanır hasta bakıcılar da öylece bakıyodu o ara neyse sedyeye bindim asansöre geldik asansörde tam iki kere kaldık sonra gerisi geriye sedyeyle yukarı tekrar çıktık ve beni bu sefer sedyeden indirip tekerlekli sandalyeye bindirdiler normal asansörle ameliyathaneye indik ameliyathane kapısı açıldı karşımda 50 kişi curcuna mezbaha gibi Bi yer her kafadan bir ses çıkıyor ay ağlamış kıyamam ay küçücük göbek falan diyolar beni Bi odaya aldılar ameliyathane demeye bin şahit lazım sedyeye oturdum anestezici iğneyi yapmak için hazırlık falan yaptı neyse açıklama yapıyor nefes alma falan gayet iyi gidiyo ay dedm ilgileri güzel güzel anlatıyo falan neyse yattım ayağını kaldır dedi kaldırdım hareket yap dediler yaptım falan ben zannediyorum Bi kaç dk sonra hareket edemicem ya ona bakıyorlar tamam dediler önümü kapattılar ayakalrnda sıcaklık hissetmen normal falan dediler tamam dedim yani neyse saat 10 da ameliyata girdim 10u 20 geçe doktor geldi işlem başladı o ana kadar bişi hissetmedim sebahattin bey laf atıyor falan gayet iyidi kesilirken bişi hissetmedim çocuğu çıkarırken sarsılma hissettim ama çocuk çıktıktan sonrası felaketti başımdaki hemşireye benim canım çok acıyor dedim acı hissetmezsin çekiştirmedir dedi aaaa diye bağırmaya başladım Bi yandan bastırıyolar gibi çekiştiriyolar ama canım yanıyor bildiğin bayılıcam çok kötüyüm durun canım acıyo diye bağırmaya devam ettim kendimden geçicektm neredeyse ki benim acı eşiğim yüksektir sonra Başka Bi adam gördüm doktordu herlde hava verin dedi hava verdiler biraz sakinleşmeye başladım acı hissimin azaldğınıı hissettim baktm gözlerim kaymaya başlıyo herlde beni uyutcaklar derken işlem bitti ben inleye inleye ameliyattan çıktım sonradan öğrendim ki anesteziciden çok şikayet varmış iki üç doğum yapan kişinin başına da gelmiş bide beni buldu iğneyi ya tam yapmıyor ya az yapıyor yada başka bişi var orasını bilmiyorum ama mahvoldum öldüm öldüm dirildim bebeği gözüm görmedi ah layıp uh lamaktan 🤦🏼♀️ bütün gün sesim soluğum çıkmadı halsizlkten akşam saat 6 oldu biraz yemek yiyebildim sonra kendime geldim ama ağrılarım başladı akşam 9 oldu gelen giden yok kimse kaldırmaya gelmedi bekleyin biz kaldrcz demişlerdi 9 dan sonra yürümeye çalıştım sabaha kadar gaz sancısı çektim bir Allahın kulu yok gece o suratsız hemşire son ses instagram dan reels izledi durdu Bi ara eşim seslendi duymadı yanına gitti ağrı kesici için rica etti hemşire tamam geliyorum bile demedi kafayı sallayıp tmm işareti yaptı sabahı zor ettik sabah da pansuman için geldi asla oturamıyorum kalkamıyorum gaz sancısından kıvranıyorum ağrı kesici yapalım duramıyorum dedm yatın dedi yatamıyorum çok kötüyüm nefes alamıyorum diyorum pansuman yapmaya çalışıyor ağrı kesici etki etsin öyle yapalım dedim yarım saati bulur dedi benim gözümden yaş geliyodu nefes alamıyodm pansumanı o halde ben kıvranırken yaptı çekti gitti asla suratınıza bakmıyor zaten neyse başka bir hemşire geldi işitme testi için bebeği götürdüler eşim kapıda bekledi seslerini duyuyorum bitti mi diye sordu eşim hemşire de evet testi geçemedi siz gidin geliyorum açıklıcam dedi o an testi geçemedi dedi dünya yıkıldı sanki dört döndük hemşire geri gelene kadar kafayı yedik öyle dicene bitti siz gidin ben geliyorum dese insan boşu boşuna endişe etmicek sonra geldi açıklama yaptı cihaz da doğru ölçmemiş olabilir bebek hareket etmiş olabilir bunlar oluyo tekrar yaptrmanz lazm dedi neyse tamam dedik öğleye kadar kimse gelmedi 1 de doktor geldi çıkış yapabilirsiniz dedi resmen kaçar gibi apar topar toplanıp gittik buda böyle bir anımdı şimdi ki aklım olsa o kadar acıyı çekcem madem normal doğum yapardım yada paşaalanı sevgiye giderdim ben ayrıntılara takılan biriyim o yüzden abartı da gelebilir size bilemicem herkesin kendi kararı ama ne olursa olsun kucağınıza alınca herşey unutuluyormuş gerçekten Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻