Sedoliay minikmucizeemaak bosver canım kullanma kesinlikle hamilesin vitamin diye başka bisey içmiş olma bide banada doktorum kesinlikle eczaneden al vitaminleri demişti ve hep öle yaptım bosver 140 lira verdin diye üzülme olsun insanız uygun geldi aldın bence içme at çöpe yenisini alabiliyorsan al lütfen canim benim
ipeklinaismom minikmucizeemaak normal vitamin zaten evde biyerde duruyo dolaba bile kaldıramıyorum ben bence eczaneden alın diye demislerdir
minikmucizeemaak Sedoliay Hamile değilim, emziriyorum kuşum. Ama evet, 140 tl ti çöp edip gidip eczaneden alacağım. Giden 140 olsun en azından içim rahat etsin. Bir sıkıntı olmasa bile ben bu düşünceyle yan etki yaşarım 😅
BabyAta elmaelmaelma orzax sahtesi dolu piyasa, bizde güvenilir diye aldığımız hepsiburada saticisindan sahte ürün geldiii. Eczanedeki ürünle karşılaştırdığımızda alakası yok. Kesinlikle almam internetten
minikmucizeemaak BabyAta Ay bu yorumu gördüğüm çok iyi oldu. Gidip eczaneden aldım bende az önce, 349.50 tl ödedim. Eve gelip acaba gerçek miydi almasa mıydım diye düşünüyordum, diğerini de atacağım 🫶🏼
BabyAta minikmucizeemaak balık yağı alıyorduk biz mesela ocean hep sahteymiş şaka gibi biz bunu ikinci alışımızda fark ettik bir faydasını görmeyip karşılaştırma yapınca. Kim bilir ne içtik 🤦🏼♀️
Fatmac minikmucizeemaak ben alışveriş yapıyordum ama temizleme jeli nemlendirici tarzı aldım hep hiç sorun yaşamadım ama vitamin çok ayrı bir konu o yüzden bir şey diyemiyorum.
minikmucizeemaak Fatmac Eczaneden tekrar aldım canım internettekini kullanmayacağım, belki orijinaldir ama içim rahat etmedi
BabyAta minikmucizeemaak belirgin bir zararı olmadı. Ben arkadaşımda gördüm oda almış eczaneden kutusuna baktım benim ki biraz daha farklıydı sonra içinde ki kapsüllere bakıyım dedim tamamen farklı renkleri aynı değil boyutu aynı değil o şekilde anlamıştım. Sonra bir daha almadım. Çünkü yorumları dikkatli incelediğimde hep sahte olmasından şüphelenen yazılarda gördüm. Sonra bir daha hiç almadım
minikmucizeemaak AsyA_34 İyiyim çok şükür canım sen nasılsın, ben gidemedim buralardan. 😂 İyiyiz çok şükür sünnet olduk, şimdi bi diş trafiğine girdik yoğun yoğun geçiyor günler 🫣
AsyA_34 minikmucizeemaak Bende uğruyorum arada koparıyorum 😀 iyiyiz bizde çok şükür 3 ay 18 günlük olduk 🥹 bizimkinin de erken çıkıcak gibi hissediyorum dişleri ya