Bbk88 baharmom35 tuttu mu canım tüp bebek,bir de opudan sonra 2 inci adetini söktürücü ile mi olmuştun
Bbk88 Lina_alya_aras coookkk sevindimmmmm🥰🥰🥰🥰 ben de ikinci adetimi bekliyorum transfer icin ama gecikti 4 gün normalde de adetim. Geç oluyor zaten :(
baharmom35 Bbk88 opudan sonra ki adet le cylo başladım ben 21 günlük bırakınca 1 hafta sonrasında adet olmuştum
Lina_alya_aras Bbk88 benim adetim 15 gün geçti transfer olacağım adette doktoru aradım söyledim adet olmazsin ilaçlardan dolayı demişti transfer günü vermişti bana canım adet olmadan transfer yapıldı bana ozamanlarda
Bbk88 baharmom35 anladım canım ben de ozaman bugün 33 üncü gün pazartesiye kadar bekleyeyim doktoruma derim söktürücü yazar heralde
Bbk88 Lina_alya_aras hayir yumurta toplandiktan sonra 10 üncü gün adet oldum şimdi ikinci adetimi bekliyorum işte kullanmadım canim
Bbk88 Lina_alya_aras 🤣🤣benim zaten bir tüp tikali diğeri açık onun da işlevi ne durumda belli degil sanmıyorum hiç ben hahahaha oyuzden tüp sorunum var diye tüp bebeğe geçtim zaten🥰
Lina_alya_aras Bbk88 inşaallah tutar kuzum kalbini ferah tut 🥰 olumsuz düşünme doktoru aradın mı gününün geçtiğini söyledin mi
Bbk88 Lina_alya_aras inşallah canimm 🥰😇pazartesi arayacağım 39 üncü gün oluyor merkezi arayıp soracağım onlar yönlendirir dimi 😙
Lina_alya_aras Bbk88 tabiki de canım illaki bilgi verirler okadar para alıyorlar bir zahmet versinler
Lina_alya_aras Bbk88 ara kuzum sor aklına takılanı bende aramadım 15 gün bekledim sonra aradım transfer günü verdiler belki seninde öyle olur 😍