Kivircikkuala Kızlar opudan sonra ilk adetimi 5.günde oldum 2.adetim olması gereken tarihten 3 gün geçti geciken oldu mu aranızda ?
Duygumsu Kivircikkuala benim 10 gün kadar gecikmişti canım 2. Adet öyle oluyor ama sonra düzene giriyor merak etme
Lina_alya_aras Kivircikkuala ben bir hafta içinde oldum sonra bir daha hasta olmadım transferim de yeni yapıldı 3. Gunumdeyim ilaçlardan dolayı olmuyor dediler
baharmom35 Kivircikkuala peki sen adet düzenleyici falan kullandın mı yoksa kendiliğinden adet mi bekliyorsun ben opudan sonra 5. Gün adet oldum sonra adetle cylo diye adet düzenleyici başladım 21 günde bitti 5. Günde adet oldum
Kivircikkuala baharmom35 kendiliğinden gelmesini bekliyorum doktor birşey yazmadı ki kuzum bende opudan sonrakini ilk 5.günde oldum bugün de gecikmenin 5.günü bakalım
baharmom35 Kivircikkuala ben zaten normalde de adeti geciken biriyim ilaç kullanmamış olsam hepten gecikirdim diye düşünüyorum burda çok gördüm 2. Adeti gecikeni 10. Günden sonra doktorlar sanırım ilaç veriyo söktürüyo
PinkyJelly Benim de ikinci adetim 6 gün gecikti, doktor iki gün daha olmazsan gel demişti ama oldum neyse ki
baharmom35 PinkyJelly evet ay sonu transfer inşallah yarın kontrolüm var yarın tam tarih belli olacak inşallah yarın herşey uygun görülürse de eşimden kan alınıp lenf aşısı olarak bana vurulacak yani yarın akşama kadar hastahanedeyim
baharmom35 Lina_alya_aras 5. Gün ilk transferim de öyleydi embriyolarım kaliteli hepsi 5. Gün AA kalite maşallah ama ona rağmen ilk tutmadı
baharmom35 Lina_alya_aras inşallah bu sefer tutunur bebeğim evet ilkinde de tek embriyo transfer oldu bunda da tek transfer olacak aslında genetik teste yollamamış olsak 2 koyardı ama biz genetik testli istiyoruz 2 embriyo genetik teste yolladık 1 i sağlıklı geldi yani 5. Güne gelmiş olması embriyonun sağlıklı olduğunu göstermiyor bunu bizzat genetik testle anladım doktorum
Bbk88 baharmom35 tuttu mu canım tüp bebek,bir de opudan sonra 2 inci adetini söktürücü ile mi olmuştun