Melis-s Merhaba herkese, hediyelik yaptıran yada yaptıracak olan var mı? Ben çok istiyorum ilk çocuğum içinde kalsın istemiyorum ama inanılmaz pahalı insanların bir köşeye atacağı şeye tanesi 60-80 tl diyorlar, daha uyguna bulan yaptıran varsa bilgisini paylaşabilir mi 🌸
MorKelebek54 Melis-s 60 80 tl mi nerde sordunuz hediyelik magnetleri ki? Cigu yerde o hediuelik magnetler en fazla 20 tl. En dusuk 10 15 tl ne 60 80 tlsi
Rabiul Melis-s istanbuldaysanız Eminönü’ne bakın bence ben öyle yapacağım belki kendim bile yaparım malzemeleri alıp
Deletedmom_99 Melis-s ben söyle düşünüyorum. Ona vereceğim paraya 1 adette olsa çeyrek gram her neyse onu alırım. Yada hisse senedi alırım. Yada çok ihtiyacı birine verir yada sokak köpeklerine mama alırım. Hisse senedi halka arzlar da olabilir. Sonra altın aldıysam eğer çocuğumun okuluna bir ihitiyacına yada çocuk anne günü yaparım bundan 10 sene sonra. İnanın bir köşeye atılıyor.
Kardelenylmz Melis-s ben sadece 40 mevlüt için çikolata yaptırcam başka birşey yaptırmıycam ya da almiycam gerek yok dediğin gibi köşeye atıyorlar ya da değersiz Bi hale geliyor
Feyzabgg MorKelebek54 o üründen ürüne değişir 120 tl ye bile var tanesi.Magnet ucuz ama diğer farklı ürünler genelde daha pahalı oluyor
MorKelebek54 Feyzabgg yani o zaman o kadar farkli oahali seyler istenmicek butceye gire secilse daha iyi sanki daha uygun seyler yokmus gibi neden hel oahali urunlere bakilir secilir ki ☺️🤷🏻♀️
Feyzabgg MorKelebek54 tercih edenler vsr demek ki 🤷 şahsen ben kimse için 120 tl lik ürün yaptırmam.Bilsem 3-4 kişi gelecek neyse de,eşimin tarafı falan çok kalabalık uğraşamam onlar için pahalı ürünlerle.Bende magnet yaptırıcam tanesi 17 tl demişlerdi
Melis-s MorKelebek54 bütçe göre bulamadığım için buraya sizlere sormak istedim 😊 İnstagram da birşeye bakınca hep aynı şey çıkmaya başlıyor Farklı birşey göremedim hiç. Olmazsa magnet alıcam artık Farklı birşey olsun istemiştim ama Farklı birşey de de fiyat artıyor malesef
zeymom_ Rabiul ben şark Handan baktım ama malzemeler de çok pahalı ya aynı fiyata geliyor hemen hemen
Melis-s Feyzabgg bir Dr bizim Türk milletinde 1 tane kendine almak özelliği yok 😂 illaki bir 2 3 tane alınacak 😂 ondan da korkuyorum bende tanesi 30 liraya bi mum bulmuştum magnet anahtarlık falan kimse kullanmaz
Melis-s Feyzabgg bir de bizim Türk milletinde sadece 1 tane kendine almak özelliği yok 😂 illaki bir 2 3 tane alınacak 😂 ondan da korkuyorum bende tanesi 30 liraya bi mum bulmuştum magnet anahtarlık falan kimse kullanmaz
Rabiul Melis-s orada yok mu canım böyle pasaj tarzı yerler uğraşırsan tabi 😆 ben nişan hediyeliklerimi kendim yapmıştım kızlarla eğlenerek biraz da küfür ederek yapmıştık yani 😆 ama güzeldi
MorKelebek54 Melis-s aslinda mumi kendiniz de yapabilirsin kalibini alcasimiz bide o mum malzemesini felan ama ugrastirir tani seni kaliplardan bi 5 10 tane alman lazim ki tek mum eritmede o kadar ciskrtabil he zamanin daha carsa 3 4 tane kalipla bile yaparsın
SAO şarkhandan kar küresi aldım 35 tl ye genel olarak mum anahtarlık veriliyor farklı olsun istedim :)
Sdaklk SAO Kendınız mi hazırlayacaksınız? Asetat kutu , pleksi isimlik, kurdelası vs ne kadara mal ettiniz acaba? Ben de kar küresi, ledli abajur ve atlı karınca arasında kararsız kaldım genel olarak çok pahalılar fikir almak istedim.
mickey SAO Bende hayatta sevmem dolabımda elalemin isimli magnetlerini hiç asmam 🤭😬 Sadece yeğenimle var o da istisna. Nikahımda bile yaptırmadım kocamla ismimin ne işi var herkesin buzdolabında diye 😀 Bebeğim için kokulu kese yaptırasım var bende farklı olsunculardanım 🤭 Bir de paketli şekerler yaptıracağım inşallah
Tugba_- Melis-s Bende instagram da bi. Defa baktım sürekli karşıma hediyelik çıkıyor benim de ilk bebeğim en güzeli olsun istiyorum ama ne yazıkki acayip pahalı bi kutu içerisin de lavanta kesesi ve mum 60 TL fiyatlı bi de üstüne kargo ücreti ekleniyor 2 bin tlyi buluyor hadi. Kendi annemiz babamız en güzel yerde saklarlar ama diğer verdiklerimiz ne yapcaklar bilmiyoruz o yüzden de kararsız kaldım nasıl bişey yaptırsam diye 😔
MorKelebek54 Melis-s lavanta kesesi baktin mi kuzum hic. Mesela onlarin malzemesini akiyisun kendin doldurup beneginin isim etiketini yapistiriyosun o kadar o tarzda bisey de olanikir yani farkliden kastin ne gini mesela aklinda fikir varmi ne bilim begensgin bi ornek felan ona gore fikir verelim ☺️☺️
buketsb Melis-s ben kendim lavanta kesesi yaptım, kese için kumaş aldım kestim diktim içine lavanta koydum, dışına kurdele ve ismini yapıştırdım tanesi 10 tl ye falan geldi hem farklı bir şey oldu.
Melis-s Rabiul aman nişanda kendim yaptım uğraştım dedim bu sefer parasını verip alayım 😂 yok yine olmadı 😂 emek harcamak güzel aslında ama hem çalışıyorum hemde alınacak çok şey olunca bu hediyelik üzerine pek düşülmüyor, yoksa var burada Ulusta hediyelik şeyler bulabilirim çok çare ☺️
Rabiul Melis-s bende çalışıyorum ama gezerek bakmak istiyorum 😆 sağım solum belli olmaz belkide hazır yaptırırım o kadar güzel modeller var ki 🥹
ttazeannee Kardelenylmz Ay bende sizin gibi düşünüyorum mevlüte çikolata yaptırırım dağıtmak için birde yanında lohusa şerbeti
Melis-s Sdaklk bu arada atlı karınca sorduğumda tanesi 140 tl dedi 😂 kutulu çantalı veriyodu da komik bir rakam
SAO Sdaklk ışıklı kar küresi aldım atlı karıncalı :) hastane için çikolata yaptıracağım ufak hediyelik poşet içinde çikolata ve hediyeliği vermeyi düşünüyorum