Btl_akkurr Helbestt şuanlık memnunum doktorum dan çok şükür ama genede çok teşekkür ederim ince düşünceniz için 😊❣️
Zeynepesma Aslan4mom aa sağlıcakla büyüsün inşallah darısı bana ben daha 12 haftalığım şehir Hastanesi’nden memnun musunuz ben de orda düşünüyorum ama doktor araştırıyorum
Feride_01 Aslan4mom 🥰😍 çok sevindim gözünüz aydın cidden geçmiş olsun biraz toparlayın gelirim tabiki
Hulya-003 Feride_gzdk bende buraya gelin geldim kayseri den hayat seni ordan oraya sürüklüyor 🥹bu arada hataydamı yaşıyorsunuz
Gizemcekinmez morpaqatya9 yaa ne güzel tanışıyor da olabiliriz belki bilmiyorum yani belkide gördük bile birbirimizi orası küçük bir yer sonuçta ☺️😊
tgc_gzm2018 numix ben ona gittinde nst baglanmam gerek oyuzden ozekl muayenelerde yok sanırım Samet beyde çok kalabalık oluyor dediğim gibi fena değil kaç haftaliksiniz
serkanbetul0606 Ayse95- ben beyhekime gidiyordum ama hiç ultrason resmi vermiyorlar detaayli ultrason için de 15 temmuza gittim bir kere bundan sonra 15 temmuza gitmeyi düşünüyorum
Ayse95- serkanbetul0606 bence çok iyi bir hastane doktorumdanda çok memnunum bulantı kusma çok olmuştu baya ilgileniyor yani arastiriyor