tgc_gzm2018 numix yani özel takipliydin buraya gelince doğum için Samet arslana gidiyorum fena değil siz
busdol11 zhdcck Tibet beyi buldukça gidiyorum bulamayınca da Manisa şehir hastanesinde doktorum var Mustafa Cihan Baysal mükemmel bir doktor kendisi tavsiye ederim sizede Allah nasip ederse doğumda Mustafa hocaya gitmeyi düşünüyorum 🫶🏻🌼
tgc_gzm2018 numix ben ona gittinde nst baglanmam gerek oyuzden ozekl muayenelerde yok sanırım Samet beyde çok kalabalık oluyor dediğim gibi fena değil kaç haftaliksiniz
Salihahncrl Ayse-anne valla aşkım özeller hakkında bilgim yok ama devlet hastanesinde meltem hanım var iyi bir doktordur ilgilidir ablam 3 doğumunu da onda yapmıştı orada oturuyor olsaydım bende ona giderdim muhtemelen
Birufakanne Btl_akkurr evet onu biliyorum ablam dahil olmak üzere bizim geniş ailedeki bütün kadınlar onda doğum yaptı gerçekten çok iyi bı doktor
Btl_akkurr Birufakanne evet bizim de aile öyle sülalece orda doğum yaptılar ve çok öneriyorlar doktoru ve seviyorlar benim ilk olucak onda doğumum bakalım ilk doğumumda farklı bir şehirdeyfim
Aslan4mom Zeynepesma tanışalım canım Ben bu arada dün gece sancılarım çok artınca sabah bebegimi sağlıkla kucağıma aldım Şehir Hastanesi’nde darısı size olsun 🙏🏼
Zeynepesma Aslan4mom aa sağlıcakla büyüsün inşallah darısı bana ben daha 12 haftalığım şehir Hastanesi’nden memnun musunuz ben de orda düşünüyorum ama doktor araştırıyorum
Aslan4mom Feride_01 ayy evet çok yakınız kaynar içmeye beklerim Canım 💕😄ben sabaha karşı sancım çok artınca şehir hastenesinde doğum yaptım
Feride_01 Aslan4mom 🥰😍 çok sevindim gözünüz aydın cidden geçmiş olsun biraz toparlayın gelirim tabiki