Maraffguler Canim ben daha 4 haftalikken cenazeye gittim 12 saat hiç sıkıntı yaşamadım otobüsle gittim
dinciklim6 numix sıkıntılı biraz 8 aylık görümcem 2 saatlik yolculuk da doğumu başlamıştı yol sarsıntısından
Liyamm1 Skck Ben 25+4 iken 4 saat uçak yolcusu yaptim çok sükkur birsey olmadi sadece varis corap giydim+ su içtim ve bol yuruyus 🙏🏻
Suheda19 Merhaba anneler gebelikte lazere giden varmı acaba doktorum gidebilirsin dedi ama yinede sizede sormak istedim ? ❤️
Zeyy_Iboo07 Skck ben 7 haftalıkken antalyadan ıstanbula ucakla gıttım 1 1 bucuk saat falandı bı sorun olmadı doktara sormustum cıkmadan onermıyoruz sen bılırsın dedı dedıgım gıbı bı sıkıntı yasamadım istanbuldan da antalyaya arabayla donduk arkada 3 kısı oldugum ıcın bıraz bel ayak agrısı falan olmustu
ZeynepDuru17 Skck ben her ay memlekete gidiyorum hamileliğim boyunca da gittim ama otobüsle gittiğini hissetmiyorsun bile ama araba sarsabilir bayramda yine gidicem inşallah Allah’ın izniyle gelince üç hafta sonra falan da doğumum var
kkaplan07 Ben ilk 20 hafta içerisinde 1000 km den fazla yol yaptım tek seferde 3 4 kere öyle 🤣 22. Ve 26. Haftada uçak yolculuğu yaptım. 36. Haftada da tekrar uçak yolculuğu yaptım 🤣 kısa yolculukları saymıyorum
B1cnm Skck 8-9 haftalıken yaptım yolculuk 13 saat mide bulantısı çok sıkıntı yaratmıştı bana başka türlü bir sıkıntı çekmedim şuan bayram için önden memlekete gittcem şuan 26 haftalığım yolda 28 haftam dönüş 30 haftalık olucam bakalım görücez ucakla yapıcağım için sıkıntı olucakmi bilmiyorum
Cgdmerl Skck ben 31. Haftada izmirden kocaeline gittim oradan İstanbul a falan bir sorun olmadı zaten yaklaşık 25. Haftaya kadar her hafta izmir bursa git gel yaptım
Nurbucann Skck ben 33 haftalıkken Kocaeli Ankara yolculuğu yaptım çok şükür birşey olmadı doktorunuza danışmanızda fayda var Tabiki bende doktorumdan onay alıp gitmiştim
YoncaD Skck daha yeni yaptim 2 gun arayla 3.5 saat ucak yolculugu ve 2 saat tren yolculugu bide geri dönüşü vardi bunun toplamda 5-6 saat sürdü. 28 haftaligim sikinti yasamasim, sadece ucakta uzun oturunca belim agridi.
zeliskya Skck mide bulantın varsa gitme kesinlikle 3 saat yolculuk yaptım kendi aracımızla 15 defa istiğfar etmişimdir cok zorlandım
numix Tubitumum bayramda 8 haftalık oluyorum Allah nasip ederse. 8 hafta yazacağıma 8 ay yazmışım düzeltemedim😂😂
Tubitumum numix ayy bende dedim aynıyız gemen hemen bnde 5+5 im hesapladım acaba bayramda bende mi sekiz aylık olcam diye😂