Gzde_defne bella_xx adetiniz 4.5 gün geçtiyse önce idrar testi yapın bence çıkacaktır pozitif olması halinde kanama için de acil doktora gitmenizi öneririm.yerleşme kanaması da olabilir gebelik varsa kanama alanı da oluşmuş olabilir en azından Protestan verir..tabi pozitif çıkarsa kanamanın olursa kimyasal da yaşıyor olabilirsiniz en iyisi pozitif görür görmez doktora görünmeniz negatifse zaten adet oluyorsunuzdur
Celinnnn bella_xx sürekli oynarsan tahriş olur yada enfeksiyon kaptırısın. Buradan da bakabilirsin. Seninki yerleşme durumu 80%
bella_xx Celinnnn aşkım oynamıyorumki idrara çıkmıştım pembemsi açık kahverengi karışımı bi şey geldi
Sevvalll42 Celinnnn ay benimkinde kap kahve bi leke gelmişti bayada vardı kız tabi şimdiden bahsetmiyorum geçen sene bu vakitler 😅
Celinnnn bella_xx tamam canım oynama aman yarın kan ver belli olcak. Örnek attım bakarsın tarifine uyuyor
Ayca517 bella_xx benimde şöyle oldu iki gün peceteye seffaf akintimin icerisinde kirmizi kirmizi gordum akntiyla karisik geldi 3. Gun gunluk ped takmistim kahverengi gelmis bildigin. Sonra bir daha olmadi
Mayaaa34 Benim 5 haftada idrardan sonra peceteye silince açık kavhe akinti gelmisti kese yerlesmis 6 haftada geldi gene bi kere ondada bebek yerlesmisti dahada gelmedi arkadasimdada 2 kere ayni sekil oldu devami gelmezse yerlesme kanamasi oluyor.