Celinnnn Nazd1 sana düşmüyor galiba burdan detay vermeden varisi anlatayım. Hamilelikte genelde 20. Haftadan sonra vajina içi dudaklar ve kasıkta varis olabilir. Damar şişliği yani. İlerlerse bacakalara iner. Genelde doğumdan sonra geçer
Nazd1 Celinnnn yok canım düşmedi🙄 teşekkür ederim herhangi sağlıksal bir sorun değilse korkmama gerek yok sanırım
mavikalpvemavikalp Celinnnn benim bu durum sadece tuvaletimi yaparken oluyor oda varismidir acaba Yani ayakta çok şişlik yok ama klozete oturunca patlıcak gibi şişiyo
Imcea Bende de o şişliklerden var sanırsam benimki de varis ben doktora dedim ama lenf bezi şişmesi yada fitik olabilir doğumda bakarız dedi…
NHan Bende de aynı şişlik var. Doktorum başta varis dedi. Sonra alttan muayene etti. İdrar yolu enfeksiyonundan dolayı orası iltahaplanmış dedi antibiyotik verdi. Onu kullandım hâlâ var ama geçti biraz. Bide sirkeli su ile yıka dedi
Minkkelebekk Havva2626 yanlış birşey demek istemem ama zannetmiyorum varisler engel Çünkü patlama ihtimaline karşı ama ödemin ne tür bir engeli olur bilemiyorum