Havva2626 30 haftalık gebeyim, vajinamın arka tarafında kitle gibi büyük şişlikler var, vajinam değişik dolgulu, nedeni nedir yaşayan var mı?
Minkkelebekk Havva2626 muhtemelen varis problemi yaşıyorsun bende 22. Haftadayım bende denk gele farkettim ama doktora söyle normal doğumu engelliyormuş
Dilara_0 Havva2626 kız sebepsiz bende de hemen girişinde er parçası gibi şişlik var sebepsiz bir de sivilce gibi içinde beyaz birşey var bende kontrole gideyim sanırım tedirgin oldummm
Minkkelebekk Celinnnn genital kısmın kenarlarında oldu bende de doktor ilerleyen haftalarda muayene edelim dedi bugün bacaklarımda da farkettim
Havva2626 Celinnnn vajinamın arkaya doğru yanında, sanki bebek başı gelmiş gibi dolgulu ve vajina dudağının yanında kitle gibi büyük şişlik var.
Celinnnn Minkkelebekk o dediğin gibi vajinal varis. İç ve dış dudakta olur. Kasıkta olur ilerlerse bacağa kadar iner. Ama her şişlik varis olmayabiliyor
Nazd1 2 haftaya yakın zamandır benimde burda kalayımda bir bilgim olsun internette araştırıp bişeye sonuca varamadım
Nazd1 Havva2626 evet 23+2 haftalık hamileyim benimde öyle bir iki haftadır fark ediyordum ama internette baktım bi sonuç bulamadım neyse doktora gidince sorucam artık diyip bekledim ama postunu görünce belki bilen vardır diye bekliyim dedim🤦🏼♀️ iki tarafındada sanki böyle kitle gibi kocaman şişlikler var 🙄
Nazd1 Celinnnn varis ne oluyor ki yani ayaklarda olanını biliyorum ama vajinada olan şey ne yani sorun mu teşkil ediyor🙄
Celinnnn Nazd1 sana düşmüyor galiba burdan detay vermeden varisi anlatayım. Hamilelikte genelde 20. Haftadan sonra vajina içi dudaklar ve kasıkta varis olabilir. Damar şişliği yani. İlerlerse bacakalara iner. Genelde doğumdan sonra geçer