Öncelikle geçmiş olsun benzer vçbi durum benimde başıma geldi gebelikten dolayı doktor rapor verdi kaç haftalık olduğu bile yazıyordu onda önce benden şüphelendi patron ayak yaptı hastaneye gitmeme izin vermek istemedi sonra raporu aldın verdim hemde söyledim mobing uygulanmaya başladı daha öncesinde de vardı ama daha da arttı sonra bana biz senle anlaşamıyoruz yok sen hamileydin zaten öyle girdin falan senden önceki doğum yaptı çıktı seni de bekleyemem burası çocuk kreşi değil falan dedi bende ben hamileyim çıkaramazsınız dedim kendine iş bul yollarımızı ayıralım dedi ne sen üzül nede biz falan dedi 4 gün falan bu yüzden benle uğraştı durdu bmde avukata falan danıştım sonra bana dilekçe imzalatmaya çalıştı bende muhasebede olduğum için prösedürleri biliyorum avukata danıştım anlaşmalı çıkış yaptım 5 aylık olduğum için tazminat hakkım yoktu ama onlar çıkardığı için işsizlik aldım eleman bulana kadar çalıştım 1 gün de kıza gösterdim çıktım eğer geçerli bi sebep yazıldıysa işsizliğe başvursaydım ama onun da çıkış yapıldığı tarihden itibaren bi süresi var