Zeynep
40+0 da Suni sancıyla Doğum yaptım kuzum ☘️
Altan ilaç koydular 2 Ocak gece 1:55 de oğlumu kucağıma aldım suni sancı alacaksınız herkesin bedeni acı eşiği çok farklı benim bebeğim daha kanala bile girmemişti saat akşam 5 de yatışım verildi 11 e kadar 2 cm açılmam vardı sonra yarım saat yürüdüm 4 cm oldu doktor Altan ilacı çıkardı 12 de sancılarım arttı 5 dakikaya düştü sonra 3 dakika düştü sancılarımı ben yatakta karşıladım 🤦♀️
Hata yaptım bide 4 cm’den sonra her sancı geldikçe ıkının 👍 Benim açılmam hızlandı ondan sonra 1:40 da 7 cm’di kuvvetli ıkındım 10 cm oldu sonra Doğum başladı ben sancıda biraz fazla bağırdım ıkınmakta güçlük çektim o da Benim deliliğim yanlış yaptım sancı geldikçe burundan nefes alıp ağızdan verin 💃🏻 Kafası çıkınca sanki bedeni yağ gibi kayıyor 🥰 Dikişten falan korkmayın sakın hiç hissetmiyorsunuz bile benim acı eşiğim o kadar düşükki bişi olsa hemen ayy derdim ben doğurduysam herkes doğurur 🤦♀️😁
Şimdi oğluşumla uğraşıyorum herkese hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla Doğum yapın kuzular Happykidste görüşürüz 🥰💋