LamiyaCetinkaya Havvakc kasık ve sırt ağrısı dışında hepsi hemen geçiyor. Rahim kendini topladığı için bir süre daha kasıklarda ağrı olacak, bel eklem ağrıları da zamanla azalarak bitecek merak etmeyin ❤️
Havvakc LamiyaCetinkaya inşallah kısa sürede toparlarım, teşekkür ederim 😘🥰 Gulkar yaa ,ne mucizevi bir şey. Rabbım isteyen herkese yaşatsın🫠
Gulkar Havvakc zaten öyle bir yaratilmisiz ki 9ay 10 günden fazlası kaldıramazdik tam yeter dediğiniz yerde mutluluk gözyaşları akıyor o hastanelerde ben mesela emzirincede ağrılarım azalyordu ozellikle sırtım çok rahatliyirdu
Havvakc Dadymom1 hayırlı olsun 😘 ben de tuvalette yaşamaya alıştım belki doğumdan sonra sizin gibi ziyaretlerim olur😁😁 Mommmmy öncelikle başınız sağ olsun. Annelerimizin her dediği nasılda doğru çıkıyor 🥰
Havvakc Nes7616 şuan elimden geldiğince yürüyorum eşimle ama çok çok zorlanıyorum. Doğumdan sonra da hiç durmasam geçer gider inşallah
Nes7616 Havvakc geçer geçer ben sporcuyum asla egzersiz yapmayı bırakmadım sezeryanlı olmama rağmen 2 haftalık bebekle işe bile başladım