Havvakc Merhabalar doğum yaptık ertesi gün yeni bir hayata başlıyor muyuz? 😀 -mide bulantısı, yanması, ekşimesi -sürekli tuvalete gitme ve idrar tutamama -bel, sırt ağrısı -kasık ağrısı Bu şikayetler hemen geçiyor mu ya?
Yusufeymenimm Havvakc geçiyor diyebilseydim ama bel ağrısı kalıyor bir süre ama mide yanması geçiyor mide bulantısı geçiyor . Zaman gerekli biraz sonuçta bir bebek getiriyoruz dünyaya inşallah koşa sürede bütün anneler toplanır
Seymaa1008_ Havvakc ben doğuma kadar kustum mide yanmam hiç geçmedi ama doğunca sanki hiç yaşamamışsın gibi oluyor yazdıklarının zerresi kalmadı bende🤍 bir kaç hafta sabredince hepsi geçiyor. Kasık ağrısı da birkaç gün rahim toparlanana kadar ağrıyor sonra geçiyor
Nurdoga Havvakc bel sırt ağrısı sezaryan olduysan ağırir onun içinde Nescafe içersen ağrı kalmıyor birde sezeryan olduysan yazma sar karnına o şişlik kalmasın sıkı sıkı sar anestezi olanlarda ağrı oluyr bende olmuştu yani o yüzden ben kahve üçü bir arada içiyordum iyi geliyordu
Havvakc Seymaa1008_ bende 33. Haftadayım ve hala bulantı kusma ne ararsanız var bıktım ya çok yoruldum. Hamile miyim hasta mıyım belli değil her yerim dökülüyor. İnşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız bugünleri unutur gideriz ❣️
Nes7616 Seymaa1008_ Havvakc hemen yürüyüşe başlayın düzenli yürüyüş yapın bişeyiniz kalmaz vücudunuz kaşlarınız hareket etsin
Havvakc Nurdoga akışına bıraktım henüz doğum nasıl olacak bilmiyorum sağ salim atlatırız inşallah hayırlısı ile. 😇
Havvakc Gulkar yapma be 🙄 33 oldum son 2 haftadır feci bel ağrısı çekiyorum belimin sol tarafı bacağıma kadar vuruyor ağrı ve kıvrandırıyor resmen. Çok zorlu süreçler ya Allahtan sonu güzel yoksa çekilecek gibi değil 🤭😁
Nurdoga Havvakc sezeryandada ne kadar gezersen okada çabuk ilesiyor ama normal doğumda olanlar daha iyi bir şekilde atlatiyormus die duydum sadece yırtılma olursa dikiş atıyorlar oda zamanla geçer heralde her normal doğumda dikiş atılmıyor yırtılma olursa ama herkes normal doğumu çok güzel geciriyormus bana nasip olmadı bakalm ikincide de galiba olmayacak cnki doktr buda sezeryan olr dedi
Havvakc Nurdoga hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. Allah size de kolaylık versin. Smy17 bir an önce hafiflemek rahat nefes almak istiyorum 😁 ay zatan tuvalete yatak döşek atmama az kaldı 😁
Smy17 Havvakc valla balım bi hafiflik geliyor ki sorma şükürler olsun diyorsun çünkü son zamanlar ağırlık fena ama bel ağrısı bi süre devam etmişti bende sonra geçti o da emzirme döneminde sık sık su içildiği için tuvalete sık gitme oluyor ama
Fer4h Havvakc ben daha ilgincini söyliyim diş etlerin dehşet çekilmişti doğumdan çıktım yürüdüm aynaya bi baktım etlerim yerine gelmiş yani o plesanta bir hormon veriyor vücuda ve o ayrılınca hormonlar düşüşe geçiyor ve hemen düzeldi bende her şey
Havvakc Fer4h Hamilelik cidden her anlamda mucizevi bir şey ve bedeni aşırı aşırı etkiliyor çok garip. Bakalım beni neler bekliyor 🤭
Gulkar Havvakc zaten öyle bir yaratilmisiz ki 9ay 10 günden fazlası kaldıramazdik tam yeter dediğiniz yerde mutluluk gözyaşları akıyor o hastanelerde ben mesela emzirincede ağrılarım azalyordu ozellikle sırtım çok rahatliyirdu
Dadymom1 Havvakc 15 gün önce normal doğum yaptım ve vallahi hepsi bir anda geçti 😅😅 hatta wc beni en zorlayan şeydi hamilelikte, pat diye kesildi 😅 ben o kadar alışmışım ki arada kendimi wc de buluyorum ama yok aslında 😅😅🙏🏻🙏🏻 Geçiyor 🌸
Havvakc Dadymom1 hayırlı olsun 😘 ben de tuvalette yaşamaya alıştım belki doğumdan sonra sizin gibi ziyaretlerim olur😁😁 Mommmmy öncelikle başınız sağ olsun. Annelerimizin her dediği nasılda doğru çıkıyor 🥰
Mommmmy Bu hallerim geçecek mi çok zorlanıyorum dediğimde rahmetli annaneciğim ‘doğum yaptığın an kuş gibi olacaksın kızım üstündeki tüm ağırlık kötülük akıp gidecek huzur bulacaksın ‘ demişti. Gerçektende öyle oluyor :)
Havvakc Nes7616 şuan elimden geldiğince yürüyorum eşimle ama çok çok zorlanıyorum. Doğumdan sonra da hiç durmasam geçer gider inşallah