Miracleee bende acil sezaryen olmak zorunda kalan biriyim hiç düşünmüyorken hemde.. daha öncesinde safra kesesi op. olmuştum deneyimliyim sanıyordum ama bu çok fena bir şeymiş 😅ben çok terlemiştim meğer ödemi atıyormuşum haberim yok. öyle bir şişme vs olmadığı için açıkçası o konuda bilgim yok ama terlemek bayağı iş görüyor 😅 tuvalet konusuna gelince ben tam tersi çişimi yaparken çok zorlandım her seferinde çok ağrılı oluyordu 1 hafta 10 güne geçti, sondadan diye düşünüyorum. bağırsakları yormayacak şekilde beslenmenizi tavsiye ederim bir de korkunun ecele faydası yok böyle yaparsanız sonrasında sizi daha fazla yorar 😬 ben kendimi zorlamadım ne kadar tuvalette kalmam gerekiyorsa o kadar kaldım ve böylece acısız oldu . ama ben korkumdan 1 ay dönmeyecek şekilde koltukta yattım 20. gün tamamen düzeldim diyebilirim. tabi o güne gelene kadar hiç yatmadım 2. gün çıkışımı isteyip eve geldim bol bol iş yapmaya kendimi oyalamaya çalıştım çünkü yattıkça kötü oluyordum, zaten 11 gün iki saat yol gidip geldim bebeğim başka bir şehirde küvözdeydi çünkü. eşim bana bakıyordu 5. gün çoraplarımı kendi başıma giyebilir hale getirdim kendimi bağımlı olmak beni geriyor çünkü 😅