ZeynepDuru17 Kızlar bende bel sırt ağrısından uyuyamıyorum duramıyorum ya gündüz gece farketmiyor sizde durumlar ne şafak kaç 🥺
yenimama ZeynepDuru17 son 52🩷 benimde ayaklarim belim ara sira karnim agriyor ama uyuyorum uykuma hic bisey engel olmuyor😃😃
Dnmzzeda ZeynepDuru17 Valla eli kulağında ama şafak atarsa 12 😂😂 Benim de sırtım ve belim ağrıyor fakat 1.trimester dönemi gibi uyuyunca zor kalkıyorum
ZeynepDuru17 Dnmzzeda yatınca kalkasim gelmiyo tam uzanıyorum eşim bı çay katarmisin dediğinde sinirlerim hopluyor panda gibi yuvarlanim mi 🤣🤣 benim 30 haftalık işte 38 de sezeryan olcam
ZeynepDuru17 ilkgozagrim__ vala bende öyle düşünüyorum ama bı yandan da korkuyorum kuzu ya ben sezeryanım doktor sancin çok olursa bekleme gel sen sancı cekmiyceksin dedi durup dururken bı sancı giriyo
ZeynepDuru17 ilkgozagrim__ 30 canım yarın kontrol var gidicem söyluycem inşallah sen kaç haftalık oldun canim
ZeynepDuru17 ilkgozagrim__ sen bitirmişsin kuzu maşallah az kalmış rabbim doğumu da kolay eylesin mevlam cinsiyeti bellidir 🥳🥹😍
ilkgozagrim__ ZeynepDuru17 Evet az kaldı bebeğim Allahın İzniyle Aminnn hepimizin doğumunu kolay eylesin Allahım cinsiyetimiz kız sizinki nedir 🌸🌷
ZeynepDuru17 ilkgozagrim__ benimde oğlan dedi doktor değişmezse inşallah amin inşallah canım benim ❤️
ZeynepDuru17 ilkgozagrim__ ilk zaman kız dediler sonra 15 Şubat erkeğe benziyor dediler Perşembe günü gittim erkek dediler inşallah değişmez canım sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz sabırsızlıkla bekliyorum 🥺❤️🤲