06Pembemavi80 Semyil ikinci doğumumu burda yaptım ben ama beklemedim. Gelir gelmez hemen doğum yaptım evde beklemiştim. Bilmiyorum ki nasip kısmet 🤷🏻♀️ siz gidicekmissiniz hayırlısı olsun hakkinizda
Smsmsm2610 Eda-06 kuzenim önerdi sezeryan oldu üstelik bu yüzden bende Dörtyol dan Osmaniye ye geçiş yaptım
Gamze_2801 Smsmsm2610 devlet Hastanesi’nde hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende 20+0 düziçine gidiyordum ama memnun kalmadım bende osmaniyeye devam etmek istiyorum
Smsmsm2610 Gamze_2801 zeynep hanımı bi çok kişi beğeniyor bende beğendim fakat furkan bey kontrollermi devralmak istedi o yüzden ona bugün de gittim ikinci kez memnunum ondan da
Smsmsm2610 Smsmsm2610 riskli gebelik olduğu için aldı zaten haftaya son bir kontrolüm Nisan’ın ilk haftası da doğumum var Allah’ın izniyle
Gamze_2801 Smsmsm2610 Bende Zeynep hanıma gşdeceğm bir hafta önce Furkan beye randevu almıştım ama Furkan beyin acil ameliyata gitmesi gerekmiş cansu hanım muayene etti cansu hanım daha ilgili gibi geldi de sizde gidince size de sormak istedim 🌸
06Pembemavi80 Gamze_2801 iyiyim çok şükür 20 haftaligiz bizde. Nereye devam ediyorsunuz doktora. Baya olmuş size normal doğum mu