Bahar2210 sutlukahve_ bende kullanıyorum genelde bebeği besleyen damarlarda direnç varsa kulllandırıyor doktor önemlem amaçlı veriyor doğuma yakın bırakıyorsunus ben ilk hamileliğmde bundada kullanıyorum
1palyaco sutlukahve_ pıhtılaşma testi yaptırmıştım . Kanımda pıhtılaşma çıktı sulanması bebeğe kan gidebilmesi için coraspin kullanıyorum .
Yasminnnnn sutlukahve_ İlk hamileligimde preeklamsi yaşadım yani gebelik zehirlenmesi tansiyona bağlı o yüzden şuan ikinci hamileliğim 16 haftaligiz başından beri kullanıyorum doktorum duruma göre 32 yada 34 de birakicaz dedi
sutlukahve_ Bahar2210 teşekkürler daha önce düşük yapanlar kullanıyor demislerdi o yüzden merak ettim
1palyaco sutlukahve_ kalp durması sonucu kürtaj oldum ardından gidip pıhtılaşma testi verdim testte anlaşıldı. Bazı değerler var heterozigot homozigot gibi . Benim iki değerde heterozigot çıkmıştı oyüzden hamile kalınca tekrar hap kullanmaya başladım doktorum dedi aynı zamanda iğne de kullanıyorum .
Bahar2210 sutlukahve_ düşükle ilgisi varmı bilmiyorum onlar direk gebelde iğne olanı kullanıyor benim ilk gebeliğimdede kullandım dediğim gibi bundan once düşüğüm oldu ama doktor hemen vermedi direnci görünce verdi 9. Haftda başladım ilk gebeliğimde 12. Haftda başlamıştım
esty35 Doppler ile 12. Haftada direnc dalgası duymuştuk tedbir amaçlı ecopirin kullandım detaylı ultrasona gidince perinatloji uzmanı direnç duymadı iptal ettik. İlk haftalarda önlem amaçlı kullandırıyorlar pıhtılaşma olmaması için önemli bir ilaç
esty35 sutlukahve_ onu doktor doppler ile dinliyor bebeğe giden sağ ve sol damar var ses dalgasına göre normal veya dirençli diye yorum yapıyorlar
Bahar2210 sutlukahve_ doktor anlıyor onu ulturosonda bebeği besleyen damarlara bakıyor kan akış hızına bakıyor aynı kalp atışı gibi gözükütor orda dalgarda azalma varsa eger direnc var demekmiş o dalgların boyu aynı olması gerekşrmiş benim bazıları kısaydı önemlem amaçlı verdi doktorunuz size bu ilacı verdiğinde neden vediğini söylmedimi
Saftirik sutlukahve_ ben gebeliğimi 22 haftamda öğrendim, o süreçte de çok öğrenmeden önce yani çok sigara içmiştim.. doktor kan sulandırıcı olarak verdi sigaradan dolayı..
07sym07 Ben daha önce Bi düşük yaşadım kürtaj oldum şuan 2 nci hamileliğim hamile kalır kalmaz doktorum folik asit coraspirin ve progestan başlattı
07sym07 sutlukahve_ ben 1 sene sonra kaldım çünkü eşim askere gitmişti geldiğinde 2 ay sonra tekrar kaldım Hamdolsun