Aytan Arkadaşlar 14+3 günlük hamileyim.son bir haftadır meme başlarımda acayip bir kaşıntı var.tatlı tatlı kaşınıyor çıldırıcam.hindistan cevizi yağı zeytin yağı sürdüm biraz geçirir gibi oluyor ama sonra yine başlıyor. Dayanamayıp kaşıdığımda da tahriş olup yanıyor.Günde 3 kere progestan kullanıyorum ondan olabilir mi acaba ? Böyle bişey yaşayan var mı ???
SedaErylmz35 Aytan evet benimde kaşınıyor ve göbeğimde aynı şekilde çok kaşınıyor, bende Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama belli süre sonra yine kaşınıyor engel olamıyorum
Hilalst Aytan bende aynı haftalardayıö progestan benimde göğüslerimi büyüttü , hapı bıraktıktan sonrada hem kaşıntı hemde pul pul dökülüyor , banyo yaparken sabun deyincede yanıyor , ama gayet normal dedi doktorum .
Rukiye1 Ayazayaz benim ablam hamileliğinde kullandı bir problem yaşamadı ve bende kendi doktoruma sordum bir sakıncası yok kullanabilirsin dedi
Ayazayaz Benim bütün vücudum kaşınıyor yüzüm bile 😔 16+2 günlüğüm Hindistan cevizi artı çatlak kremi kullanıyorum ama hiç faydasız
MelekMervertlek Ayazayaz kaşıntı çok fazlaysa gebelik kolestazı olabilir doktorunuzla paylaşın bu durumu
Srylcnkya Evet arkadaşlar benimde tüm vücüdum kaşınıo ama kaşıma dediler çatlak oluşur die ama dayanamıyorum bende ne yaptıysam gecmedi 😐😐
Aytan Hilalst ben de progestandan olduğunu düşünüyorum. Bi kaç gün sonra kontrolüm var doktoruma da danışacağım ama doz yükseltildikten sonra böyle bir sorunla karşılaştım.tamamında kaşıntı olsa çatlama diycem ama sadece uçlarında olması garip
Ftmkrkt Benim de inanılmaz kaşıntım vardı şuna 28. Haftadayım, zaten göğüslerim 4. Ayın bitiminde çatladı bile 🤷🏼♀️ Çatlak kremi vs herşeyi kullanıyorum , geçen hafta gittiğim bir doktor ovadril krem verdi, o kaşıntımı geçirdi şimdilik iyiyim, deneyin bence tavsiye ederim ☺️