adaytomomy Kızlar dün hamile olduğumu öğrendim 😊 Her yeni anne adayı gibi biraz şaşkın ve napıcağımı bilmiyorum. İstanbul Kartalda oturuyorum Pendik/Kartal civarı için önerebileceğiniz kadın doktor var mı? Özel devlet hiç farketmez 😊
Yagizinannesi_ adaytomomy Pendik Medipol hastanesinde nerdeyse tüm kadın dogumculardan memnunlar burda çok giden var ben orda aytekin hanıma gidiyorum daha önce farklı doktora gidiyordım keşke en başında ona gitseydim şans verebilirsin🌸
ozgekader adaytomomy ben Pendik medipole gidiyorum çok memnunum hastaneden de güler yüzlü anma gibi yanaşan doktorumdanda tavsiye ederim bütün doktorları çok iyi hiç birinden kolay kolay şikayet duymazsınız hayırlı olsun bu arada Allahım sağlıklı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊🌸
Rabia_dgn adaytomomy Medipol Pendik Aytakin Hanım kesinlikle 🤌🏻 o hastanede birde Hatice Korkmaz’a gittim ama memnun kalmadım Aytakin hanım candır :)
Nissyoo Yagizinannesi_ aytekin hnmdan memnunmusumuz dün acile gittim medipole nergiz kılıç vardı bebegimin kalp atışını duyamadıgından hemen kürtaj dedi ordan cıktık yüzyıl hastanesine düşük önleyici iğne ve hap verdi Aytekin hbm yaklasımı nasıl acaba nergiz hnm cok kabaydı
Hemsirehatice Gizemoztrk bende Canan hanıma gidiyorum. Hep Aytekin hanıma gidiyorlar . İlk defa sizi gördüm çok sevindim nedense . Bende 10 haftalığım daha .iki kere gittim sadece . Mamnunum demişsiniz ama ben bir Aytekin hanıma gecsemmi diye düşündüm . Devam etsem mi sizce Canan hanıma
ozgekader Gizemoztrk biz 35+2 cinsiyetimiz kız Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı büyüksün inşallah
Yagizinannesi_ Nissyoo çok memnunum hrşeyin detayına kadar anlatıyor. Bence bi gitmelisin hem farklı doktor görür hemde aytekin hanımın bilgisine güveniyorum
Gizemoztrk Hemsirehatice Canan hanım tarz olarak biraz daha sakin bir doktor ilk başladığımda bende tereddüt etmiştim soğuk gelmişti çok fazla konuşmuyor diye ama sonradan tanıdıkça yapısının o olduğunu farkettim aslında o sakinliği de biraz rahatlatıyor beni çok naif tatlı bir doktor zaman geçtikçe yakınlaşıyor gibi hissettim ben değiştirmeyi düşünmüyorum ama yinede siz bilirsiniz :) bu arada çalışma hayatını da araştırdım daha öncesinde zeynep kamil hastanesinde çalışmış iyi bir hastane geçmişi var.
adaytomomy çok teşekkür ederim hanımlar :) medipol dışında kadın doğuma gidenimiz yok sanırım. en iyisi medipol diye görüyorum
Sltnnv adaytomomy ben de Pendik medipolde doğum yaptım 10 gün önce. Aytekin hanımdı doktorum. Hem doktorumdan hem hastaneden çok çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim 😌
Serendipity16 Sltnnv merhaba bende aytekin hanıma gidiyorum doğumunuz gece mi oldu geldi mi acaba sanırım gece olursa doktoru çağırmak ekstra ücretmiş
Rabia_dgn Sltnnv Öncelikle hayırlı olsunn, sağlıkla büyütün bebeğinizi 🌸🙏🏻 Bende Medipol Aytakin hanım takipliyim ve doğumu kısmetse onda yapacağım. Doğumun sürecinden hastaneden doktordan detaylıca bahsedip anlatır mısın ☺️☺️
Hemsirehatice Gizemoztrk evet bende araştırmıştım tecrübe olarak bende beğenmiştim . İnsallah bende memnun kalır devam ederim. Teşekkür ediyorum sizede