Boncukk123 Zbsbzc1 31.haftadayım bir kaç haftadır var canım konuşurken bile nefes nefese kalıyorum cümlemi tamamlayamıyorum
Klbk16 Zbsbzc1 28 haftamdayım cok mu erken basladı anlamadım ☹️ bende öyle bi evi süpüreyim azcık bi iş yapayım nefes nefese 1 saate anca düzeliyor sizinde öyle mi
Paronayanne Zbsbzc1 hamile kaldığımdam beri var. Hamilelikten önce sigara kullanıyordum öğrendim bıraktım ama onun etkisidir diyorum çoğunlukla. Yıllardır içip bir anda bırakınca acısı çıkıyor işte
Zbsbzc1 Boncukk123 ilk hamilelikte 36 dan sonra olmustu bunda erken basladı ayyy birde grip geçirdm ne ilaç verdıler ne serum mahfoldum . Burnum tıkalı hala 😔
Hmeyra3 32 haftadayim ben normal otururken bile bazen nefes alamıyorum kendimi dışarı atiyorum rahatlamak için.artik is yapmayi gectim konusmak bile yoruyor Allah hepimizin yardımcısı olsun 😂 dermansız dert vermesin 🍀😇
Boncukk123 Zbsbzc1 sagol canım sana da inşaAllah geçer gider böyle kriz geliyor bazen ve istifra ettiriyor o an zorlanıyorum çok doktor pastil kullan dedi o da hiç işe yaramadı
Bebismgeliyorr Paronayanne bende seninle aynıyım hamile oldugumu öğrenince hiç içmedim 1 ay kaldı doğumuma ama halen canim sigara istiyor senin istiyor mu
Paronayanne Bebismgeliyorr istemez mi hemde deli gibi biri içince yanında bile durmuyorum zararı olur diye ama burnuma gelince de of diyorum 😄 asla bırakamam sanıyordum ama annelik böyle bir şey demekki. İnşallah daha da içmeyiz ben içmek istemiyorum açıkçası
Paronayanne Zbsbzc1 sütümden geçer korkusuyla içmem inşallah 2 paket içiyordum günlük aniden bıraktım o da tabiki çok zor bir etki yarattı bende . Senelerdir içiyordum ama çok şükür anne olunca bir kenara bıraktım her şeyi
umutsmom20 Zbsbzc1 35+3 uz dün geceden beri başladı konuşurken bile hatta durduk yerde bile nefessiz kalıyorum 😬