mimar_anne QBuse1123 doktorum muzaffer Şengül medikal parkta o yaptırıyor diye biliyorum bende 2. Sezaryenimi olucam ona 2 ay sonra
QBuse1123 Havvanur42 bir doktor buldum adanada op.dr. Hüseyin Kılınç kendi kliniği vad sanırsam yapıyormuş internetten araştırdım doktor da yuegir de İsmail sefa özler okulundan mezun ben orda yasamistim bende koza da okudum bu doktoru düşünüyorum inşallah olur siz şuan hamile miisniz
Limonumsu QBuse1123 Havvanur42 Hanımlar Adana’da özel hastaneye hiç gerek yok balcalı çok uzun yıllardır ssvd destekliyormuş hem de hastanedeki tüm doktorlar gayet normal karşılıyormuş bu durumu araştırmanızı öneririm bende eşimi ikna edip Mersin’den balcalıya gitmeyi düşünüyorum ssvd için 😍🌸
Havvanur42 QBuse1123 fiyat bilgisi verdi mi canım Ben de medicalparkta burcu Yücesoy yaptiriyormus ona gittim ama ssvd için 60000 fiyat istiyor, bizimde öyle bir bütçemiz yok
QBuse1123 Havvanur42 yok ben fiyat sormadım medicalpark nerde acaba ,60.bin de çok fazla bizim de öyle bir bütçemiz yok ne yapiyor da o ladar çok istiyor acaba yine sancıyı biz cekmicek miyiz
Havvanur42 QBuse1123 çarşıda eski özel adana hastanesi medicalpark olmuş Riskli olduğu için o fiyatmis. Bence de çok saçma sonuçta doğumu yapan da riske giren de biziz
4ysegulec QBuse1123 Gülşah Dalgacı yaptırıyor diye biliyorum. Ablamda 3. Çocuğunu mecburen sezaryen oldu (7 yıl geçti) şimdi 4.'ye hamile (7 aylık) Gülşah Hanım yaptırdığı için ona gidiyor. Bakalım biz de onu bekliyoruz dört gözle olacak mı olmayacak mı diye.🥲
4ysegulec 2024_kmr Ablam ssvd için kendisine gidiyor bilemiyorum artık. Yaptırdığını söylemiş en başta.