yasemincicekkk Havvakc hayırlısı canım.. heves edip o doğum ağrılarını çekmektense baştan bilmek daha iyi .. sezeryan günü verdi mi İlke hanım
Havvakc yasemincicekkk öyle canım sağlıcakla olsun da nasıl olursa artkk. Bugün kanlarımı verdim yarın anestezi ile görüşeceğim sonra gün belirleyeceğiz haftaya için 22 23 ya da 24 ü canım birini seçeceğim
yasemincicekkk Havvakc yaaa azıcık kalmış çok heyecanlı 😍😍 saatte seçiliyormuş mu canım saat için bir şey dediler
Havvakc yasemincicekkk ben yarın hepsini öğrenip sana yazayım canım bugün gün ve saat konularını konuşmadık.😊
Havvakc yasemincicekkk canım bugün tarihim netleşti 23 ünü seçtim. Sabah dolu dedi istersen 24 ü sabah alalım dedi. Ama biz 23 nisan olsun diye öğlene aldık. Müsaitlik durumu varsa seçebilirsiniz yani
Kkkuubbraaa Havvakc merhaba bende ilke hanima gidiyorum kacinci haftanizda yapti cati muayenesi acaba
Havvakc Kkkuubbraaa 2 hafta önce vajinal ve zorunlu sezaryen 20 bin, isteğe bağlı sezaryen 22 bin dediler.
yasemincicekkk Havvakc yaaa canım hadi hayırlı olsun 😍 sağlıkla , kolaylıkla, huzurla gelsin yavrun 🤲🏻
Havvakc yasemincicekkk inşallah canım çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı🥰