Zynbclp Arkadaşlar merhaba Beta hcg 13.25 çıktı. Cuma sabah yaptım testi doktor 9 gün gecikmeye az dedi. Kimyasal gebelik olabilir mi yada sağlıklı olabilir mi başınıza geldi mi
Muhammedamine Zynbclp zaten iki seçenek var canım değer düşük evet ya geç döllenme ki İnşAllah öyledir yada kimyasal gebelik . Hakkında hayırlsı neyse o olsun 🤲🏻
Smiley87 Zynbclp geç döllenmedir inşallah kötü düşünme canım , 48 saat sonra değer 2 katına çıkarsa sağlıklı demekmiş , inşallah sağlıkla kucağına alırSın 🤗
Merve14 Zynbclp bende adetten 2 gün önce yaptırmıştım 13.8 di canım sonra iki katına katlandı hakkında hayırlısı olsun
Nisanurr Benim 9 gun gecikmeyle betam 9du canım geç dollenmeydi ama benim o kimyasal oldu malesef ama iki geç dollenmem daha oldu onlar sağlıklı çok şükür o yüzden hiç belli olmaz 2 gün sonra tekrar ver o zaman anlarsın canım
Nisanurr Zynbclp kimyasal olanda 9 gün gecikmede 9 du sağlıklı olanlarda 7 gün gecikmeyle 150lerde çıkmışlardı ama insAllah seninki geç döllenmeyle sağlıklı bir gebeliktir
demet19 Benim ilk gebeliğimde 2 gün gecikmemde beta 15.60 dı malesef kimyasal gebelikti.2 gün sonra 6 ya düştü bende kimyasal gebeliği öğrenmiş oldum.1 ay sonra tekrar hamile kaldım hatta reglime 5 gün kala kan testim 53 cıkmıştı.Şuan 6+1 haftadayız.Senin inşallah geç döllenmedir🙏
cigdemmkilicc Zynbclp rastgele okudum yazılanları devamını görmeseydim sonuc ne oldu diye yazacaktım meraktan 😊 benim daha gecikmeden reglime 2 gün varken 46 çıkmıştı sizin düşük çıkmasına rağmen Rabbim ona zaten canı vermiş maşallah Sağlıkla kucağınıza alın 😊