Melek-10 Bekledigimmucizemm anladım yaa arkadaşınız daha yeni olmuş biliyorsunuzdur belki doğum sonrası karnına kum torbası koymuşlar mı?
Bekledigimmucizemm Melek-10 bir arkadaşımınkine kum torbası diğerininkine bastırmışlar doktordan doktora fark ediyor her doktor farklı
Melek-10 Svy ovvv anladım bizim doktorumuz balıeksirde ki en yüksek fiyat diye düşünüyordum ama daha yükseklerde varmış 🙈 duymuştum Tülin hanımı ama gitmedim tabi hiç. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Svy Melek-10 Çok iyi ve ilgili bi doktor fiyatı da sorun etmiyoruz artık İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi hallolur 💐😊
Melek-10 Bekledigimmucizemm anladım. Benim ilk doğumumda ikisini de yapmışlardı travma gibi kaldı. Hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🤲🏻
Melek-10 Bekledigimmucizemm bir de şey soracaktım doktor ileri haftalarda da kabul ediyor o zaman değil mi sorun olmuyor bir kaç kişiden son haftalarda doktor doğum için kabul etmeyebilir falan diye duymuştum da
Bekledigimmucizemm Melek-10 ben 34 te başladım sorun etmedi gayet iyi ilgilendi sende geçeceksen Fazla gecikmeden başla hemen bir kaş kontrolünü kendisi yapsın
Melek-10 Bekledigimmucizemm aşırı kararsızım bu hafta aslında yine Ertan hocaya kontrolüm var 36 hafta olacağız çok memnunum bırakasım da gelmiyor bir de benim gebeliğim riskli ama ücret kısmı ister istemez düşündürüyor insanı bakalım bi karar vereceğiz inşallah en hayırlısı olsun
Zeyneptayfun Mutlucuk yok canım onu bilmiyorum özel Ümit’e gidiyorum da 15 inde muayene gitmiştim muyane ücretine zam gelmiş sonra doğum ücretini sorduk ona da zam gelmiş
Dmndmn Melek-10 Merhaba hangi doktora giriyorsunuz ? Ben Sevgi Hastanesinde Emine Hanıma gidiyorum 18.000 demişti bize
Melek-10 Dmndmn merhaba ben Ertan adalıya gidiyorum klinik olduğu için hem hastahane hem doktor ücreti olaraktan biraz daha farklı oluyor 37.500 denmişti en son yine bi fiyat alacağım bu haftaki kontrolde
Gizem__67 İstanbul çakmak erdem hastanesı normal 15 bın zorunlu sezeryan 16 isteğe baglı sezeryan 30 du, sanirim tam hatırlamıyorum