Svy Melek-10 Merhaba bende Balıkesir de sevgi hastanesinde sezeryan olucam doktorunuz kim acaba bize doğum ücreti 47.500 dendi baya fazla geldi
Melek-10 Svy benim doktorum Ertan hoca ama en son 2 ay önce ücret aldık artmış olabilir sizin doktorunuz kim acaba
Bekledigimmucizemm Svy sevgi hastanesinin doktoru mu yoksa özel klinik doktoru mu bende 36 haftalığım yeni fiyat aldım 18 bin dediler
Svy Melek-10 benim doktorum Tülin Kahveci kendisi 25 bin İzmir yolu sevgi hastanesi 22.500 TL alıyormuş toplam 47 bin 500 doğum 29 Mart da olucak nasipse güncel fiyat dedi bu arada
Bekledigimmucizemm Melek-10 ben sabahattin çeliğe gidiyorum izmir yolunda arkadaşım da Nurettin hocaya gidiyor ikisi de çok iyi bende 36 haftalığım 2 hafta oldu sabahattin beye geçeli çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
Melek-10 Bekledigimmucizemm ondan önce hangi doktora gidiyordunuz? Neden değiştirdiniz son haftalarda
Svy Bekledigimmucizemm Öze Bekledigimmucizemm Özel poliklinik benim ki o yüzden fiyat yüksek ama doktorumu değiştirmek istemediğim için mecbur vericez artık
Bekledigimmucizemm Melek-10 şehir hastanesi takipliyim canım eşim doğum özelde olsun bende yanınızda olmak istiyorum dedi şehir hastenesinde eşleri almıyorlarmış
Melek-10 Bekledigimmucizemm evet doğru öyle ben hiç hastahane takipli olmadım o yüzden zaten şehir hastanesindeki doktorlar pek hoş karşılamıyor tahlil için falan gidince. Birisinden şey duymuştum 18.500 harici tahlil ücretleri falanda oluyormuş sevgide sordunuz mu hiç
Bekledigimmucizemm Melek-10 muane ücreti tahlil falan çocuk doktoru derken 20 yi buluyor canım bir arkadaşım da orda yaptı doğumu ondan biliyorum yani 2 bin lira da tahlil muane falana gidiyor
Ceviz6550 Melek-10 samsun medicalpark 25bin dediler benim doktorumun kligini var bu 3. Hamileliğim hep ona gittim ordan sekreter indirim yapabileceğini söyledi dogumlarim hep medicalparkta oldu
Mesen Kahvemsi-05 24 bin yazmışsın ya en düşük diye onu diyorum canım. 1 ay önce 16 Bin TL sezeryan senin bahsettiğin hangi hastane diyorum.
Melek-10 Bekledigimmucizemm anladım yaa arkadaşınız daha yeni olmuş biliyorsunuzdur belki doğum sonrası karnına kum torbası koymuşlar mı?
Melek-10 Svy ovvv anladım bizim doktorumuz balıeksirde ki en yüksek fiyat diye düşünüyordum ama daha yükseklerde varmış 🙈 duymuştum Tülin hanımı ama gitmedim tabi hiç. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Zeyneptayfun Mutlucuk yok canım onu bilmiyorum özel Ümit’e gidiyorum da 15 inde muayene gitmiştim muyane ücretine zam gelmiş sonra doğum ücretini sorduk ona da zam gelmiş