Rezan_korkmaz Son trimestir çok heyecanlıyım vaktinde sağlıkla gel bebişimm🥹🥹🥹 Sizler kaçıncı haftadasınız kızlar 😍😍
Minikkus19 Rezan_korkmaz biz de 27+3 olduk bu hafta 3. Trimestere girdik sağlıkla gelsin bebislerimiz zaman azaldikca heyecan artıyor
Kelebekmisaliihayat Rezan_korkmaz hoş geldi mide yanması, bel ağrısı 😊 31.haftadayız… Her hafta farklı bi şikayet ile ilerliyoruz. Çok şükür tabi, her halimize. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
ilkgozagrim__ Biz 35+2 olduk son 33 gün ama erken gelecek gibi hissediyorum 3 gündür aşırı bel ağrım var ve vajinama baskı hissediyorum
Rezan_korkmaz Haticeburak06 maşalh çoğu gitmiş azı kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ☺️☺️😍
Aminealeyna Rezan_korkmaz 29+2 sezeryan olacağı için son 60 gün. Yalancı kasılmalar mide yanmaları ve uykusuzluk bitirdi beni ilk kızımda bunları yaşamamıştım 🤦♀️
Rezan_korkmaz Aminealeyna sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimde üçüncü gebeliğim çok zor geçiyor idrar yolu enfeksiyonu oldum halen geçmedi 🥹🥹
Haticeburak06 Aminealeyna merhaba canım nasılsın Ben çok korkuyorum bugün uyuyamıyorum bebek gün boyu aşırı hareketliydi ve fazla toplanıp kasılıyor idrar yolu enfeksiyonum var bide sendede oluyormu acbaa🥹
Aminealeyna Haticeburak06 svet canım bendede idrar yolu enfwksiyonu var hatta kasışma kaynaklı nstye girdim yalancı kasılnalar başlamış dedi doktorum. Magnezyum kullanıyormusun
YldrmNUR Rezan_korkmaz maşallah 🧿 29+6 bizimde 3.trimester ile gelen güncelleme fazla ayakta duramamak ve diş ağrıları 🥲