Saftirik HamileBeyza e biraz büyüyo, yeri daralıyor falan bence normal, benim oğlum çok hareketli birisi değildi ne karnımda ne doğunca :)) ama hareket ediyorsa yeterli bence, uzman değilim ama öyledir sanırım yani..
ElaEge Motherandbaby_ siz kaçıncı haftadasınız galiba ne kadar yüksek olduğu değilde düzenli şekilde bu yüksekliği koruması gerekiyor sancıların ben daha 32. Haftadayım sağlıkla kolaylıkla alalım kucaklarımıza ♥️
Motherandbaby_ ElaEge Ben 35 oldum bugün tam galiba öyle kötü bir şey olsa doktor yatış verirdi sanırım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı🥰
ElaEge HamileBeyza haftanızda cok erken değil bana da normal gibi geldi sancılarınız kanaldaysa bol bol dinlenin ben öyle yapıyorum değilse harekete devam etmeliyiz gibi geliyor normal doğum için sağlıkla alın kucağınıza az kalmış çok heycanlandım adınıza🐣🩷
ElaEge Motherandbaby_ ayy allahım çok az kalmıs sağ sağlim gelsem bende 35-36 ya ne iyi olur çok garip duygular yaşıyorum heyecan korku stres mutluluk kolaylıkla geçsin bitsin şu günler 😂♥️
HamileBeyza ElaEge evett 💕sizin kaç haftalık inşallah bu haftaları en sağlıklı en güzel şekilde gçrürsünüz
Cennet_kusum16 ElaEge benim 20 lerde kasılma olunca serumla ilaç vermişti. 34 başında gittik 70 e vurdu bir kere gerisi yine 20lerde gitti bebek 1 2 haftaya gelicek sancın var dedi. Progestanı 4 e çıkartıp sürekli yatış verdi 36 haftaya kadar tutmamız gerekiyor dedi yatıyoruz şimdide