Ebrar_65 hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlümü biliyor ilk oğlum olacağı zaman da kız olsa da çok mutlu olurum demiştim erkek olsa da. Bunda da diyorum ki kız olsa bir kız bir erkek çocuğum olmuş olacak erkek olsa oğluma arkadaş bir kardeş olacak erkek erkeğe daha iyi anlaşırlar. İki durum da beni çok mutlu eder. Rabbim herkese hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de inşallah ☺️
rumeysarya4 gerçekten sessiz kalıyorum içime atıyorum ağlıyorum sesimi çıkarsam daha iyi olacak dediğiniz gibi gerçekten sağolun vallahi dua edin lütfen cinsiyetti kız olur inşallah Allah’ın izniyle ya
Merhaba
Bana da bakar mısın canım

Serra19 hayr cnm kız
Ebrar_65 tamam canım benim çok sağol cevap verdiğin için ♥️
Bide şu fotoları kırpmadan attım da nasıl kaldirabilirim🙈
Ebrar_65
Keşke banada yapabilsen tahmin ultrasyon kağıdını nasıl atılıyor tahminde bulunursan çok teşekkür ederim
Ebrar_65 canm ya bişey soracam sana senin bebeğin de kız ya sen bebeğinin hareketlerini nerede hissediyorsun aşağıda mi yukarlarda mi
Ebrar_65
Bana da bakar mısınız rica etsem 12 haftalık 😊
https://hizliresim.com/rw77s4e
Merhaba rica etsem bana da bakar mısınz ? Vajinal ultrasonla çekildi. 7 haftalık
Havva-1985 Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah🥰
Leyla_0709 Foruma girince üstte üç nokta var ona tıkla orda resim yükle var oraya bas seni Google yönlendirme yapıyor mutlu resim. Com çıkıyor orda yüklemeye başla diyor ona bas orda medya yada kamera çıkıyor sen ben genelde medya’ya basıyorum kendi koymak istediğin resmi gir kopyala buraya yapıştır inşallah anlatmışımdır canım
rumeysarya4 cevap verdim canım