baharmom35 Lina_alya_aras ben ilk transferimde doktorum ağır iş yapma sonrasında rutin hayatına dön demişti ağır kaldırma yükseğe doğrulma çok eğilip kalkma onunn dışında da bence ful yatma yürüyüş de yap
Lina_alya_aras baharmom35 yapıyorum evin içinde yürüyüşlerimi zaten eşim de bana destek oluyor bir iş yaptirmiyorallah razı olsun ama bol bol dinleniyorum
baharmom35 Lina_alya_aras gaz bende muazzam oldu ama fitilden sanırım aşırı gaz olmuştu ilaçları bırakınca geçti
Aabbccc Munevver_bozdogan bol su iç canım devam ederse sor hemsirene çok güzel belirtiler canım kasık ve bel ağrısı benim bel ağrısı çok farklı bir şekilde olmuştu 4.ve 5.gunlerde inşallah tutunuyor surlar🙏
baharmom35 Lina_alya_aras Munevver_bozdogan hadi bakalım siz bol bol dinlenin aynı anda ikinizden de pozitif haberi alırız inşallah sonra da bennnn ve benimle beraber olanlar bol bol dua edelim birbirimize 🤲
Lina_alya_aras baharmom35 çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden çok naziksiniz dualarım sizinle Allahim hiç birimizi evlat hasretiyle sınamasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸
Munevver_bozdogan baharmom35 İnşallah canım benim sürekli dua ediyorum hepimize hepimiz pozitif göreceğiz görürsünüz sonra bebek isteyenler değil de anne sayfasına geçeceğiz 😂🙏🏻🥰
baharmom35 Munevver_bozdogan yaaaa inşallah inşallah 🤲🤲yarın tarihim belli olacak çok heyecanlıyım ❤️❤️
baharmom35 Munevver_bozdogan canım ayın 28 i perşembe günü transfer oluyorum Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah🤲
Munevver_bozdogan baharmom35 ayyy kan testi vereceğim gün sende transfer oluyorsun çok heyecanlııı 🥹❤️
Munevver_bozdogan baharmom35 inşallah canımmm 🙏🏻 Dua ediyorum hepimize bolll bolll ❤️❤️ hepimiz hamişşş olacağızzz 🥰