Dnya123z Merhaba güzel anneler kız erkek bebek belirtileri neler erkekte kusma olmaz diyorlar kızlarda özellikle sabah kusması olur vs sizlerde ne belirtiler vardı 6 haftalık hamileyim cinsiyeti çok merak ediyorum
SrpYlmz Dnya123z Ben 16+3 haftalığım kızım olucak inşallah kusma bir kere oldu onun dışında olmadi sadece özellikle ilk üç ay kokulara parfüm kokularına aşırı hassasiyetin vardı dışarda yanımdan gecenin parfumu bile midemi bulandirirdi ama kusmazdim durdum yere tavuktan tiksindim bunlar dışında özellikle su belirtilerim oldu diyemem canım
Misal5 Dnya123z hiiç öyle bir şey yok bence ya :) benim bebeğim erkek 17. Haftaya kadar midem bulandı 😅
Haticeburak06 Dnya123z kız bebeğe hamileyim hiç kusmadım🤷🏻♀️ Çoookk uykusuz hissediyorum ama ilk aylarda başımı yataktan kaldıramazdım son aylardayım şimdi yine geldi o uykusuzluk halleri🤦♀️
Ytsnzy Benim ilk gebeliğim kızdı bulantım oluyordu ama kusma olmuyordu bu ikinci gebeliğim bulantım ve iştahsızlığım daha fazla sanki ama yine kusma yok bakalım inşallah sağlıklı olur da❤️
Dnya123z Ytsnzy benimde ilk gebeliğim kızdı bulantım oluyordu kusmada arada sırada ikinci gebeliğimde aynı bu şekilde
Asu_moi Bence bu kişiden kişiye değişen bi durum,annem bana hamileyken deli gibi yemek yiyomus bikere bile bulantı,kusma yaşamamış,ama erkeğe hamile kaldığında bulantı başlamış..
Dmrcn SrpYlmz ben turşu ve limon yiyerek geçirdim suan 40 haftalık bir paşaya hamileyim kuru öğürtüm ve iştahsızlığım vardı kusmam hiç olmadı
Baliikci Üç oğlum var ücündede daha iyiydim sadece ilk haftalar bulantı vardı ve yüzüm güzelleşiyordu ama bunda berbat geçiyor günde en az üç dört defa kusuyorum cildim aşırı lekelenmiş kırmızı küçük küçük kızarıklar sivilce gibi ve koyu lekeler halsizlik çok var bunun cinsiyetini bilemiyorum öncelik sağlıklı olması ama bi kızı da tadmak istiyorum 😃