Oz-geisikli Kızlar şuan hamileyim saçımı boyamıyorum,bebege geçer zarar verir diye . Peki doğumdan sonra boyatmamın bi zararı olurmu yani emzirirken sütten bulaşmak gibi bilgisi olan varmı ?
Mervecanaykir Oz-geisikli ben de heyecanla doğumu bekliyordum saçımı boyatmak için ama kuaförümün eşi doktor ve kuaförüm kendisinin emzirirken boyatmadığını eşinin çok karşı olduğunu söyledi. Hatta hamileyken boyatabilirsin emzirirken asla boyanmaz sütü etkiler demiş ☹️ Onca zaman nasıl dayanıcam bilmiyorum ama ben boyatmıycam canım ☹️
SevgiTkn Oz-geisikli bende boyadım kestirdim. Birşey olmadı rutin kontrollerimede gidiyorum doktor sağlıklı dedi. Zaten kanıtlanmış bir zarar yok dedi. Biri çıkarmış eskiden yürüyüp gitmiş zamanında. Heleki saç kestirmekten korkanlar var ya ne kadar saçma ömrü eksilir miş. Allah onu yazmış zaten senin karnında ne zaman öleceğini nasıl bu kadar kör olabilirsin
Limpid Oz-geisikli bn boyatmayı hiç düşünmedim ama saclarım bembeyazdı bır gün muayne içşn gittiğimde drum kendısı dedı saclarını neden boyatmıyorsun diye ! 12 haftadan snra boyatabılırsın sadece solumamaya dıkkat edersın
Edssm Geçen ay hem kestim hem boyadım çok şükür bişey olmadı kendi kararın elbet kimi emzirmeyi bitirene kadar boyamıyor kimiside doğurana kadar her ay dip boyaya gidiyor kendi kararın yani
Oz-geisikli Edssm Evet bende cok kişiden duydum aslında ama emin olamadım bişey olursa vixdan azabı çekerim diye eşimde tehtit etti senın Zevkın için ya bişey olursa dıye 🙄
Oz-geisikli Mervecanaykir yaaa bnada herkes sabret doguma boyat dıyor uzuldüm şimdi ya dudundum acaba süte gecermi bnde dıye tühh 😔 cok beyazlarm vr 27 yasında bırde dıbım ful beyaz
sln35 benim doktorum 5 aydan sonra organikle boyayabilirsin sıkıntı olmaz demişti. ben 2 kere boyadım 🤔
Oz-geisikli sln35 Bana doktorum kesınlıkle yasak kına bıle yakma dedi 🙄 zaten kına yakmamda acaba neden doktorlar böle farklı yorumlar yapıyor yaa
Halimelis Peki doğuma iki üç gün kala boyatsak nasıl olur aceba beyazlarım çok çıktı zaten bir hayli kilo aldık bari saçlarımız güzel dursun 😁
Polo Halimelis ben öyle yapcam. Doğumdan hemen önce şöyle gidip dip boyamı yaptırcam. Arkadaslrım komple boyadı hamilelk süresince.ben sabredip bekliyorum. Doğumdan sonrada gidip hemen kestircem
Oz-geisikli SevgiTkn valla doğru söyluyorsun canım o lafların hepsi hurafe zatende insan yınede bi tedirgin oluyor işte 😊
Mervecanaykir Oz-geisikli organik falan bi şekilde boyarsın o zaman beyaz varsa . Kendini iyi hissetmek de önemli yaa bilemedim 😕
Oz-geisikli Mervecanaykir evet , bende gittim beyaz kapatıcı aldım rimel gibi 😊 en azından doğuma kdr idare eder saç dibine deydirmiyorum deriyle temas etmıyor sınra yıkayınca cıkıyor en azından daha iyi 🙄
eliiif Benim doktorum da dogumda boyama dedi esimde bunu duyunca boyattirmadi tabi ama doktorum emzirirken de boyatmaya karsi ama boyaticam valla ben hatta esimle anlasma yaptik sen dogur ben goturcem sacini boyatmaya dedi😊