Muhammedamine YagizAsyaMom mesela ben doğumdan sonra bana ve gerekirse bebeğimede vurulucak ama durumum o kadarına müsade etmiyor bu yüzden reçete yazdırıp iğneyi dışardan alıp devlet hastanesinde vurdurucam 1 günlğk lohusa iken iğne peşinde koşturmam gerekiyor . Şifasını veren Rabbime hamdolsun bunada şükür
YagizAsyaMom Muhammedamine kızz iğne parasının haricinde birde vurdurmak parası mı veriyorsun. Benim demir ampulu gibi ilaç 85 lira taktırmak 100lira sonrasında kan testi 80 lira 🤦♀️ çok zor çok. Bu gebeliğin de yaptırdın mı iğneni
Nurxx Muhammedamine doktorum bu hafta test yaptı gerek duymadı keşke yaptrsaydm en azndan içim rahat olurdu.pekı kanamadan sonra bebegın hareketlerınde değişiklik olur mu var mı bilginiz
Muhammedamine YagizAsyaMom kanamam olmadı bu gebeliğimde çok şükür daha önceki gebeliklerimde 2 kere vuruldum bu yüzden doğumdan sonra dedi doktorum bebek pozitifse bir tanede bebeğe vuruyorlar . Hastanede iğneyi kendileri vuruyolar dışardan almıyorsun yatış çıkış yapıyorlar birde 10 dakika fln yatıyorsun oda bu yüzden o fiyatları buluyır
Muhammedamine Nurxx canım ben o zaman düşük yapmıştım ve bebek küçüktü 8-9 haftalık fln dı haliylede ben hissetmiyordum henüz şimdi 39. Haftadayız ama ben iğne vurulmadım doğumdan sonra vurulucaz
Kdkdkdmd Nurxx ben acılden gırıste acıldekıler yatıs verıp yapmıstı ıhmal etme bı doktora gorun kesın