gizem-cbn aslhan-pkn benimki marjinaldi doktorum normal deneyelim dedi ama muhtemelen plasenta rahim ağzına yakın diye bebek kanala sıkıştı normal doğum olmadı sezaryen alındı. Üstüne kanamam da olmuş sanırım plasentayı alırken ama iyiyiz çok şükür 19 gün oldu bugün. Sizde atlatırsınız Allah’ın izniyle
Ogrtmenanne Ay bende de bu durum ortaya çıktı 12.haftadan beri takipliyim 24.haftaya kadar çıkar dediler bi umut yukarı çıkmasını bekliyorum 🙏
Denizbllt aslhan-pkn 2 gün sonra yapıyorum. 37+2 de plasenta previayım. Doğumdan sonra yazarım burada bekle :)
Denizbllt aslhan-pkn aslhan-pkn ama hiç korkun olmasın. Ben kendime haram ettim hamileliği resmen bu sebepten dolayı. Yok Kanama oldu olacak. Yok yukarı çıkmadı bilmem ne diye zehir ettim hiç tadını çıkaramadım. Sana tavsiyem hiç korkun olmasın hiç bişey olmuyor allahın izniyle ben sana deneyimlerimi yazarım yine
babyismom Denizbllt merhaba sağ salim alın inşallah bebeğinizi kucağınıza iyi haberlerinizi bekliyoruz. Siz bu süreçte hiç kanama yaşamış mıydınız ve neler yaptınız nasıl geçirdiniz? Birde kaçıncı haftada yukarı çıktı plasenta?
Bukethan Ben de previa yım 28. Haftada kanamam oldu 5 gün hastanede yattım. Eve çıktım ama leke leke hâlâ bitmedi geliyor. 2 hafta olacak yarın progestan da kullanıyorum. Tamamen bitmedi bu durumu yaşayan var mı? Bugün 30 haftalık oldum
UmranGrbz Bukethan Durumunu doktorunla paylaştın mı hamileliğin sonuna kadar devam edebilir demişti doktorum ağrın var mı karında toplanma kasılma vs
UmranGrbz Bukethan Doktorlar yoğun koyu renk kanama istemiyoruz diyorlar leke gibiyse yine doktorunla paylaş
Bukethan UmranGrbz ağrım yok Salı günü kontrolde şu an ki kanaman içten değil vajinadan geliyor dedi içten gelen kanama riskli. Yoğun durmayan bir kanaman olursa gel hemen dedi
Denizbllt UmranGrbz tabi bilgilendiririm. Doğumdan çıkınca yazıcam. Ama kendini mahvetme ben ettim sen etme. Hiçbirşey olmuyor korkma. Herkes bana tadını çıkar hamileliğin dedi dinlemedim bu sebepten dolayı ama sen çkkar tadını korkma
UmranGrbz Denizbllt bende 25. Haftada geçirdim kanama 5 gün hastanede yattım şuan 27. Haftamdayım ister istemez her wc ye gidişte bir endişe duyuluyor.. inşallah hepimizin ki su gibi kolay doğumlar sezeryanlar olur güzel haberlerini bekliyoruz