Src54 Minik122020 9 martta 4bin , 14 martta 17 bin civarı olması gerekirdi sanırım. İyi mi kötü mü bir yorumda bulunmak istemem ama beklenen artış boyle olmalıdır diye düşündüm
Ars2223 Minik122020 normal canım 5.6. Haftamda çok ağrım oluyordu kasıkta yerleşme ağrısı galiba 5 de kese görünmüştü 6. Haftada kalp atışı vardı şuan 12+4 deyiz
Ars2223 Minik122020 yerleşme zamanı kanama olabiliyor bende olmamıştı ama arkadaşımda olmuştu aramızda 1 ay var ona doktoru iğne vermişti galiba doktoruna söyle canım sende ne olur ne olmaz
Lavinya_16 Bende 5+4 haftalık şuan, arada kasıklarımda ağrı oluyor, belim ağırıyor hemen battaniyenin altına giriyorum kendimi sıcak tutunca hafifliyor. Hem kese büyüdüğü için hemde en ufak üşütmede ağrılar normal 😍
Ars2223 Minik122020 benim hala ara ara ağrım oluyor normal canım çok olmadığı sürece bende çok panik biryim sürekli birşey mi oldu acaba diye düşünüyorum
Pinaargunes Minik122020 normal normal inanin benim kasigimdan komple bacağım ayak parmaklarim bile agriyodu heryerime vurmuştu benim bel sirt bacak kasık göğüs heryer normal şuan😂😍🙏