Fadimee11 Tecrübeli anneler Sleepy bez kullanıyorduk ama biraz kızarıklık yapıyor sanki doktor devam ederse bezi değiştirin dedi hangi bezi alsam öneriniz var mı?
Ezelaleyna Fadimee11 önlem marka var ne sızdırıyor ne pişik yapıyor valla on numara bez Birde bimin bezi çok güzel oda sızdırmiyor
Hamilebayann Sleepy pismanliktirrrrr. Her pakettin yarisi delik resmen hep sizdiriyor o sebepleeeeee. Uzun süre kullandim. Ne zaman molfixe geçtim rahatladim.
Fadimee11 Hamilebayann evet bizde de sızdırdı küçüldüğünü düşünüp bi büyüğünü aldık daha sızdırmadı ama çabuk doluyor
persefoni kahvesever__ merhaba, yenidoğan bir aylık 3-4 kilo ağırlığında bebek için 1 numara mı almak gerekir?
Boncukk123 tugcesakzci bio natural olan da mı kötü canım 🥹 stok yapmadım gerçi 1 numara yenidoğan aldım ama çok memnuniyet vardı ıkıncı paketi molfix mi alsam 🌸
Nnoktaa Fadimee11 prima premium care ile başladım arada bi sleepy de kullandım sızdırma yaptı. Primadan devam ediyordum ki fiyat için muadil aradım goon’u tavsiye ettiler son derece memnunum.
mucizem0111 Molfix ve goon çok güzel sızdırmazlık açısından tavsiyemdir büyük oğlumda ikisinden en çok memnun kalmıştım sleepy turco falan hep sızdırıyordu ikinci oğlumada molfix aldım pişik falan yapmazsa ondan devam edicem henüz doğmadığı için denemedik
-Melek Fadimee11 Prima iyi ama boykotlu ürünlerin başında geliyor Molfix ve seleepy kullandım bim bezi rezalet oğlumun poposunu kıpkırmızı yaptı benim bez seruvenum bu şekilde🤣
beyazkalp Fadimee11 molfixden başka bez tanımam mükemmel ötesi bir bez çok çok memnunum😍😍 ASLAA SLEEPY ALMAMMM!😒
Biranne_64 Fadimee11 canım hr bez her bebeğe uymuyor malesef. Onu sen bebeğinle deneyerek bulacaksın. Mesela sleppy bizde hiç pişik vesaire yapmadı ama ekonomik nedenlerden dolayı daha uygununu aldık. Şuan baby turco kullanıyorum ve çok memnunum ama dediğim gibi her bez her bebeğw uymaz. En iyi marka bile kimi bebekte pişik yapıyor malesef.
Lavivana Fadimee11 biz sleepy kullandık 1 aylıkken bı kaç kez kullandım kızarıklık yaptı önemsemedim devam ettim bı kaç kez daha kullanınca derisi kalktı kanadı beze derisi yapıştı çok korktum ağladım bebek de ağladı poposunu da hep daha bir aylıkken yara olduğunda Mart ayında banyoda suyun altında yıkamak zorunda kaldım.aman dikkat et bacım kullanacaksan da krem sur gerçi biz de sürmüştük.bezleri stok yapmamstm iyileşince bı saat bile tutmadan taktım çıkardım bitirdim
Aycandemett Lavivana bebek ilk doğduğunda zaten 20 dk bir değiştirmek gerekiyor. İlk doğduğunda söyledikleri şey her beslenmede altını değiştirin
Sedatun Mavi paketli molfix mi kullanıyosunuz sarı mı bende Prima premium careden molfix sarıya geçmeyi düşünüyorum