Kubra-00 edasontr ben son haftalarda ebbekten hamile yastığı almıştım U şeklinde. Çok rahat etmiştim sizede tavsiye ederim
edasontr Kubra-00 her an dogurcam gbi ama blmiyorjm bakalım bi hastaneye mi gitsem cok kasılmam var agrım var
Fer4h edasontr doktorum demişti oturarak uyuyan ikiz gebelerim var ama çok şükür ben 36 ya kadar rahat uyumuştum
Meryykb01 Fer4h annem benle ikizimi 26 da doğurmuş oturarak uyurmuş hatta bu yaşında bile oturarak uykuya dalar nasıl alışmışsa 😅
tgc_gzm2018 edasontr Allah yardımcın olsun ben tekken böyleyken sizi düşünemiyorum her gece anca 4 e doğru uyuyabiliyirum kasık ağrısı sık sık idrar bide odemlrrden dolayı hiç bir tarafa uzun yatamiyorum
kardelen25_ edasontr bugün tam 32 haftalık olduk bizde. Ben de rahat bir şekilde yatamıyorum dönemiyorum ağrılarım çok ve ağırlaştım bayağı. Ben resmen bayılıyorum o kadar uykusuzluk oluyor ki uyumuyorum yani bayılıyorum resmen🤣🤣🤣🤣
Bsrrgl edasontr benim ikiz değil mutemelen daha küçüktür karnım . Ama bende kalbimde rahatsizlik olduğu için asla istediğim gibi yatamıyorum. Sırtıma yastıklarla dağ gibi diziyorum yaslanıp uyuyorum.
Birsen56 edasontr ben çoğu zaman oturatak yatardım sağa yatamıyordum soldada etlerim ağrırdı yatmaktan hep oturarak uykuya dalardım 33 hsftamda sezeryan oldum acilen 20 gün oldu şimdi rahat uyuyom vucuden ama aklım çocuklarda bu seferde
Twobabymom2 edasontr Allah yardımcınız olsun inşallah canım tabi benimde sağ Salim dogsunlar da inşallah 🙏🏻🌸
2prensesannesiiii edasontr ben ikiz gebe değilim ama bu gün karnım ayrılacak parçalanarak öyle gerildi sertleşti çok kötüydü canım çok acıdı 2. Gebeliğim benim valla Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏 sağlıcakla alalım kucaklarımıza çektiğimiz acılara değsin 🙏🌺
edasontr 2prensesannesiiii amin insallah cnmm evet değecek inanıyorum ama birn once dogursam diye bakıyorum artık uykular haram oldu cunkü