edasontr kızlar ikizlere hamileyim 32+5 ama gobegimden yatamıyorm ne yapmam lazım acıyor gobegm bi caresi yokmu cok uykum var ama yatamıyorum saga yatıyorum gobegim duscek gbi oluyor yastık koyuyrm yok fayda etmiyor delircem az kaldı ölücem uykusuzluktan 🥹🥹
Twobabymom2 edasontr 10+4 ikiz annesi olarak okudum ve şunu anladim suanlarimda yatabildigim kadar yaticam uyucam 😂 Allah yardımcın olsun canım seninde 🙏🏻
Kalbiimde2can edasontr ben yastikla yatiyordum karnimin orqya yerlestiriyordum bi bacagimida yastigin üstüne atiyordum
Kalbiimde2can edasontr son zamanlar cidden cok zor allah yardimciniz olsun saglicakla bebislerinize kavusun insallah 🙏🏻❤️
Naz2904 Bende ikizlere hamileyim 28.hafta bende uyuyamıyorum ama tam tersi uykusuzluktan yorgunluktan ölsem bile uykum gelmiyor allah ikimizinde yardımcısı olsun 😔😔
edasontr Twobabymom2 ay kesinlikle yat benmde yeni yeni olmaya basladı sinir bozucu gercekten resmen yatakla savasıyorum 33 haftada basladım yatamamaya 🥹🥹
Nursemom_ Cok zor herkes bana oturarak uyu dıyor 37. Haftadan bildiriyorum asla saga yatamıyorm zaten doktorlarda önermiyor midem direk kaynıyor otursam olmuyor yatsam olmuyor nerdeyse 2 aydır böyleyim huni takıcam yakındır uykusuzluktan
Twobabymom2 edasontr Allah yardımcınız olsun inşallah canım tabi benimde sağ Salim dogsunlar da inşallah 🙏🏻🌸
Melek-10 edasontr benim en bbaşından beri sakin bi bebeğim var da 35 haftalığız o yüzden merak ettim :) bizim gibi sakin bebeler var mı diye
semra2598 edasontr ben ikiz olmadığı halde hemde 25 haftalık olduğu halde uyuyamıyorum rahat edemiyorum bilmiyorum ki size ne diyim Rabbim yardımcımız olsun ♥️
ZeynepDuru17 edasontr bacağın arasına yastık koy yada evde deniz simidi varsa göbeğini içine koy öyle uyu karnımın üzerinden başka yatamazdim ben öyle bı çözüm buldum 🤣🤣🙄
Boncukk123 edasontr hamile yastıkları var canım biraz pahalı ama rahat olduğunu söylüyorlar böyle U seklınde oluyo belki göbeğin tam ortasına denk geldiğinde rahat yatabilirsin