Zeynomsu Merhabalar canım gebe kadınlar, 34 haftayım. Bebeğim karnımda sürekli hıçkırıyor . Yani bundan eminim. vurma, tekme vs değil baya hıçkırıyor çocuk ve çok sık saatlerce hıçkırıyor. Bu benim paranoyam mı acaba siz de yaşıyor musunuz?
Edos123 Zeynomsu böyle pıt pıt oluyor eğer oysa bende 34 haftalığım benfe de çok oluyor bazen gece uyanıyorum ona ☺️
Elifyamann Zeynomsu oyy benim bebisimde sürekli hickirirdi ama sürekli sürekli yanii cok güzel bir histi simdi büyüdü bile🥰
Zeynomsu Lutulut kız saatlerce ama ya bir değil iki değil😃 eşim de suyu az içiyosun ondan diyo tribe soktu beni deli manyak insan
Nurgr1 Evet ben de hissediyorum hıçkırması iyi bişeymiş diye araştırmıştım, ciğer gelişimi açısından. 🥰
likesah Zeynomsu dogduktan sonra da cok hickiracak. Benim bebegimi de hamilelikte ozellikle geceleri cok hickirik tutardi tam uyumak icin yatardim baslardi hickirmaya en az yarim saat pit pit atardi karnim. Su an 2.5 aylik bazen hickirik yuzunden uyaniyor ya da uykuya dalamiyor 🥲
Tugce48 Zeynomsu ben 27 haftalıgım benim bebişimdr her gün en az iki defa uzun uzun hıçkırıyor bu gayet normal hatta sağlıklı bir durummuş😍
Zeynomsu Tugce48 çok şükür öyleyse 🙏🏻 yani bitmeyince bu ne oldum bir de devlet takipliyim ha deyince yazamıyorum buraya sarıyorum😃
Yasmiyy Zeynomsu benimki de hıçkırıyor doktorum hıçkırığın çok iyi bir şey olduğunu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir dedi
Hayalgokce Zeynomsu bizdede oluyor esim tekme zannediyor hatta😊ama hickirik bu ciğerlerinin geliştiğini gösterirmiş
Zeynomsu Hayalgokce benim eşim de başlarda anlamıyodu şimdi ayırt ediyo ama😃 yemekten sonra hele bi hıçkırık tutuyo çocuğu😃