fundatlas Elifgokce bende başlayayım o zaman hemen etki etmez zaten 2-3 hafta rutin yapalım bakalım inşallah işe yarar
Asure123 fundatlas bana ebem 32.haftadan itibaren günlük 7 hurma yemeye başla dedi ç. Ananası da 36dan itibaren söyledi günlük 1 dilim
Hayat31 28ci haftadan beri yiyorum günde 5 ya 7 tane. Tatlı çok yemedigim için tatlı isteyimi öldürsün diye yiyorum açıkçası 😄umarım erken doğuma girmem bu yüzden)))
Beydil1 Elifgokce tamamdır işe yarar mı acaba bana da yazar mısınız içtikten sonra , bende 36 haftalığım
Elifgokce Beydil1 yarar yarar ya Şafi diyip içicez adaçayı da katıcam o da iyi geliyormuş çörek otu yağı göğüs ucu msj elimizden ne gelirse bayrama 3 gün kala 40 haftam doluyor bayramı görmeden dogurmam lazım🫤😊
Elifgokce Beydil1 yarar yarar ya Şafi diyip içicez adaçayı da katıcam o da iyi geliyormuş çörek otu yağı göğüs ucu msj elimizden ne gelirse bayrama 3 gün kala 40 haftam doluyor bayramı görmeden dogurmam lazım🫤😊
antk_05 fundatlas ben 34. Haftada başlamıştım günlük 3 tane yiyordum 37. Haftaya girince 5 tane yemeye başladım 39+4 de normal doğum yaptım
_Hulya7106 fundatlas ebem bana 35. Hafta itibari ile başla dedi başladım da şuna 36+6 oldum bakalım ne zaman gelecek oğlum
Eylulleylul 15 haftalık olduk ramazan ayında olduğumuz için her yerde hurma var. Ve ben hurmayı aşırı aşırı derecede seven biriyim günde 3-4 tane yiyorum. Bi zararı var mı ki ?
fundatlas Eylulleylul rahmi yumuşatıp doğumu kolaylaştırıyormuş son aylarda günde 6-7 adet öneriyorlar. Bence 15 hafta erken yemeyin bence fazla
Elifgokce Birde çekirdekleri olan şeyleri tek sayıda tüketin zeytin hurma vs gibi Peygamber efendimiz sav şifa niyetine öyle demiş